• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apsveicot Gruziju Neatkarības dienā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.05.2008., Nr. 82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175946

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

28.05.2008., Nr. 82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apsveicot Gruziju Neatkarības dienā

 

Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers 26.maijā nosūtīja apsveikuma vēstuli Gruzijas prezidentam Mihailam Saakašvili sakarā ar Gruzijas Neatkarības dienu.

Vēstulē Valsts prezidents savā un visas Latvijas tautas vārdā izteica vissirsnīgākos apsveikumus Gruzijas Neatkarības dienā un pauda prieku par Latvijas un Gruzijas draudzīgo attiecību intensīvo attīstību, ko īpaši stiprina kopējie brīvības un demokrātijas ideāli.

“Kopš 1918.gada kā Latvija, tā Gruzija ir pieredzējušas daudzus izaicinājumus ceļā uz brīvību, tomēr, spītējot visām grūtībām, mūsu valstīm izdevies atjaunot demokrātiju. Un ar prieku jāatzīmē, ka parlamenta 21.maija vēlēšanas ir nozīmīgs pierādījums tam, ka Gruzija turpina stingri ievērot demokrātisko principu īstenošanu,” raksta Latvijas Valsts prezidents.

Valsts prezidents arī izteica pārliecību, ka šie kopējie centieni vēl vairāk stiprinās abu valstu lieliskās attiecības, kalpojot abu tautu nākotnes labumam.

Vēstules noslēgumā Valsts prezidents Valdis Zatlers nosūtīja Gruzijas prezidentam Mihailam Saakašvili visaugstākos cieņas apliecinājumus un vislabākos labklājības un veiksmes vēlējumus Gruzijai.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!