• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Vācijas parlamentāriešiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.2008., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175888

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piektdien, 23. maijā

Vēl šajā numurā

27.05.2008., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Vācijas parlamentāriešiem

 

21.maijā Saeimā viesojās Vācijas Federatīvās Republikas Bundestāga Vācijas–Baltijas parlamentārās sadarbības delegācija.

Tiekoties ar Vācijas parlamenta pārstāvjiem, Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze uzsvēra, ka abu valstu attiecības ir ciešas un stabilas visos līmeņos. Īpaši veiksmīga ir sadarbība kultūrā, par ko liecina lielā mūsu valsts iedzīvotāju interese par daudzpusīgajiem pasākumiem Vācijas kultūras mēneša “O!Vācija” ietvaros.

Arī grupas priekšsēdētāja Kristela Hapaha-Kazana uzsvēra abu valstu draudzīgās attiecības un partnerību svarīgos Eiropas Savienības projektos. Viņa izteica gandarījumu par Latvijas acīmredzamo progresu kopš delegācijas iepriekšējās vizītes 2004.gadā.

Saeimas priekšsēdētājs G.Daudze norādīja, ka abu valstu sadarbībai joprojām ir liels attīstības potenciāls, piemēram, ekonomikā un tūrismā. Bundestāga delegācijas vadītāja apstiprināja, ka Baltijas valstīm ir daudz ko piedāvāt Vācijas tūristiem.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!