• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Īpašu uzdevumu ministre elektroniskās pārvaldes lietās Signe Bāliņa. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.05.2008., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175422

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kultūras ministre: Par Nacionālās bibliotēkas celtniecību

Vēl šajā numurā

16.05.2008., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Īpašu uzdevumu ministre elektroniskās pārvaldes lietās Signe Bāliņa

 

MINISTRE.JPG (15600 bytes)
Foto: Toms Kalniņš, A.F.I.

Kopš vakardienas, 15.maija Saeimas apstiprinājuma, par Latvijas īpašu uzdevumu ministri elektroniskās pārvaldes lietās ir kļuvusi Signe Bāliņa.

Signe Bāliņa beigusi studijas Latvijas Valsts universitātes Fizikas un matemātikas fakultātē lietišķās matemātikas specialitātē, ieguvusi maģistra grādu matemātikā. Viņa ir LU Ekonomikas un vadības fakultātes doktorante, 2007.gadā uzsākusi studijas Latvijas Lauksaimniecības universitātē informācijas tehnoloģiju maģistra programmā. Viņa ir ekonomikas zinātņu doktore un LU Ekonomikas un vadības fakultātes docente. Kopš 2006.gada strādājusi AS “Datorzinību centrs” valdes priekšsēdētājas amatā.

S.Bāliņa piedalījusies vairākos Latvijas Zinātnes padomes un citos valsts pētījumu projektos un programmās, kā arī starptautiskos projektos. S.Bāliņa ir daudzu zinātnisku rakstu un mācību līdzekļu autore. Viņa izstrādājusi arī studiju kursus bakalaura un maģistra studiju programmās matemātikā, finanšu ekonomikā, ekonometrijā u.c. jomās. S.Bāliņa ir Latvijas Informācijas un komunikāciju tehnoloģiju asociācijas biedre, valdes locekle kopš 2003.gada. S.Bāliņa pārvalda vairākas svešvalodas, un paredzams, ka jau šovasar viņa kļūs arī par profesori.

S.Bāliņa nav nevienas politiskās partijas biedre.

 

Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāts

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!