• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par zemkopības ministra vizīti Izraēlā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.09.1999., Nr. 297/299 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17542

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Pirmajā vietā ir liktas tautas intereses"

Vēl šajā numurā

10.09.1999., Nr. 297/299

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par zemkopības ministra vizīti Izraēlā

No 5. līdz 8.septembrim zemkopības ministrs Aigars Kalvītis bija pirmajā darba vizītē Izraēlā, kuras ietvaros apskatīta plaša lauksaimniecības izstāde "Agritech’ 99".

Pēc atgriešanās A.Kalvītis pastāstīja, ka nākotnē varētu tikt noslēgts Brīvās tirdzniecības līgums starp Latviju un Izraēlu. Tā būtu lieliska iespēja mūsu ražotājiem rast jaunus produkcijas noieta tirgus. Pagaidām Izraēla daudz vairāk eksportē produkciju uz Latviju, nekā to veic Latvija uz Izraēlu. Tālajā zemē visvairāk pazīst mūsu zivju izstrādājumus, konfektes, kokmateriālus. Jāatzīmē, ka izraēlieši var lepoties ne tikai ar sasniegumiem lauksaimniecībā, bet arī lauksaimniecības tehnoloģijā.

Šajā valstī ir lauksaimniecībai nepiemēroti klimatiskie apstākļi, taču, neraugoties uz to, tur augsti attīstīta piensaimniecība un citas lauksaimniecības ražošanas nozares.

Vizītes laikā A.Kalvītis ticies ar vairākiem Latvijas sadarbības partneriem Izraēlā, kā arī ar citu valstu lauksaimniecības ministriem, kuri apmeklēja lauksaimniecības izstādi.

Dagnija Muceniece

— "Latvijas Vēstnesim"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!