• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente Jaltas konferencē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.09.1999., Nr. 297/299 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17532

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente - tiekoties ar Austrālijas vēstnieku

Vēl šajā numurā

10.09.1999., Nr. 297/299

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente Jaltas konferencē

Vakar, 9.septembrī, Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga devās uz Jaltu, lai piedalītos starptautiskajā konferencē "Baltijas un Melnās jūras valstu sadarbība — par integrētu Eiropu XXI gadsimtā bez dalījuma līnijām".

Paredzams, ka galotņu tikšanos un konferenci apmeklēs Viduseiropas un Austrumeiropas valstu, vairāku ES dalībvalstu, kā arī starptautisko organizāciju pārstāvji. Tikšanās laikā tiks apspriesti ar nākotnes sadarbību un drošību Eiropā saistītie jautājumi un tās nobeigumā pieņemts valstu vadītāju kopīgs paziņojums.

Valsts prezidentes līdzdalība galotņu tikšanās pasākumos atspoguļo mūsu valsts centienus padziļināt sadarbību ar dažādu Eiropas reģionu valstīm, uzsverot ekonomisko attiecību un vispārējā politiskā dialoga veicināšanu, tādējādi sniedzot ieguldījumu sadarbības nostiprināšanā visā Eiropas kontinentā. Tikšanās paver arī iespējas viedokļu apmaiņai par dažādu valstu pieredzi un mērķiem Eiropas integrācijas kontekstā.

Šodien Valsts prezidente Jaltas vizītes ietvaros ar uzrunu piedalīsies konferences atklāšanā un tiksies ar Gruzijas prezidentu Eduardu Ševardnadzi.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!