• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 12. maija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.05.2008., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175302

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 4. maija sēdi

Vēl šajā numurā

15.05.2008., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 12. maija sēdi

 

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes Ineses Šleseres iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei Inesei Šleserei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 15.maijā.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 15.maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 15.maijā plkst. 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 12.maija līdz 18.maijam.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai, Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijai, kā arī Publisko izdevumu un revīzijas komisijai darbam Ministru kabineta iesniegto informāciju par Saeimas 2007.gada 1.novembra paziņojumā “Par uzdevumiem Ministru kabinetam saistībā ar Valsts kontroles konstatējām nepilnībām Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā” Ministru kabinetam izvirzīto uzdevumu izpildes gaitu.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Rīgas rajona tiesas tiesneses Žanetes Žimantes apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Aijas Āvas iecelšanu Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas tiesneša amatā.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Baibas Jēkabsones iecelšanu Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesas tiesneša amatā.

10. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes Baibas Ozoliņas iecelšanu Jūrmalas pilsētas tiesas tiesneša amatā.

11. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneses Velgas Gailītes atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Zemgales apgabaltiesas tiesneša amatā.

12. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai nodibinājuma “Fonds Ģimenei” valdes priekšsēdētājas Ingūnas Milleres iesniegumu par bērnu zīmējumu izstādi Saeimā.

13. Nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu par Dānijas parlamenta Ārlietu komisijas delegācijas vizīti Latvijā.

14. Nolēma konceptuāli atbalstīt Saeimas priekšsēdētāja Gundara Daudzes iesniegumu par Krievijas Federācijas Valsts domes priekšsēdētāja vietnieka Aleksandra Babakova vizīti Latvijā.

15. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas un nevalstisko organizāciju forumam 2008.gada 19.maijā.

16. Izskatīja deputāta Viktora Ščerbatiha iesniegumu un nolēma attaisnot viņa kavējumu Saeimas 8.maija sēdē.

17. Nolēma konceptuāli atbalstīt Tautsaimniecības komisijas delegācijas komandējumu uz Zāras federālo zemi (Vācija) no 2008.gada 18.maija līdz 21.maijam. Prezidijs nolēma lūgt samazināt delegācijas sastāvu.

18. Apstiprināja komandējumus:

1) Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas loceklei Ingrīdai Circenei uz Maljorku (Spānija) no 2008.gada 16.jūlija līdz 19.jūlijam;

2) Ārlietu komisijas priekšsēdētāja biedram, EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Jānim Eglītim, delegācijas loceklim Gunāram Laicānam, Saeimas deputātam Vitālijam Orlovam un EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Tbilisi (Gruzija) no 2008.gada 18.maija līdz 23.maijam;

3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Borisam Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2008.gada 18.maija līdz 20.maijam;

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem Ventam Armandam Krauklim, Ingmāram Līdakam, delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai, Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Voldemāram Zvirbulim uz Tallinu (Igaunija) 2008.gada 22. un 23.maijā;

5) Preses dienesta vadītājai Leldei Rāfeldei un vadītājas vietniecei Danai Naunikas uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 14. un 15.maijā;

6) Informācijas nodaļas informācijas sistēmas analītiķei Irēnai Gailumai un informācijas sistēmas administratoram Viesturam Klīvem uz Dublinu (Īrija) no 2008.gada 3.jūnija līdz 7.jūnijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!