• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par skolēnu pieteikšanos darbam vasaras brīvlaikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2008., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175201

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

13.05.2008., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par skolēnu pieteikšanos darbam vasaras brīvlaikā

 

Sākot ar 10.maiju, bērni un pusaudži, kuri vēlas strādāt vasarā, var pieteikties dalībai Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) īstenotajā skolēnu nodarbinātības pasākumā vasaras brīvlaikā, kas notiks laikā no 2.jūnija līdz 29.augustam.

Skolēniem vecumā no 15 gadiem jāreģistrējas to rajonu un pilsētu NVA filiālēs, kuru administratīvajā teritorijā ir iecerēts strādāt, savukārt Rīgas un Rīgas rajona skolēniem vecumā no 15 gadiem jāpiesakās Latgales priekšpilsētas un Centra rajona klientu apkalpošanas centrā F.Sadovņikova ielā 20.

Atšķirībā no iepriekšējā gada 13 un 14 gadus veciem skolēniem šovasar jāreģistrējas nevis NVA filiālēs, bet tajās pašvaldībās, to uzņēmumos un iestādēs, kas pieteikušas darba vietas šā vecuma grupas bērniem. Latvijā kopumā darba vietas 13 un 14 gadus veciem bērniem pieteikušas 223 pašvaldības un to pakļautībā esošās iestādes un organizācijas.

Reģistrējoties jāuzrāda personu apliecinošs dokuments (pase vai dzimšanas apliecība), bet vēlāk, kad skolēns tiks norīkots pie darba devēja, viņam būs jāiesniedz darba devējam darba līguma noslēgšanai: personu apliecinošs dokuments; NVA filiālē saņemtais norīkojums (no 15 gadu vecuma); algas nodokļu grāmatiņa; medicīniskās iestādes izziņa par veselības stāvokli; viena vecāka (aizbildņa) rakstveida apliecinājums, ja skolēns ir vecumā no 13 līdz 18 gadiem un turpina iegūt pamatizglītību.

 

NVA Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!