• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2008. gada 24. aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2008., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/175160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Frakciju viedokļi pēc 2008. gada 24. aprīļa sēdes

Vēl šajā numurā

13.05.2008., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2008. gada 24. aprīlī

 

Sēdi vada Latvijas Republikas 9.Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze.

Sēdes vadītājs.

Labdien, cienījamie kolēģi! Sākam jautājumu un atbilžu sēdi šodien – 2008.gada 24.aprīlī.

Tātad Saeimas Prezidijā tika iesniegti trīs jautājumi.

Pirmais jautājums ir deputāšu Circenes, Bendrātes, Āboltiņas, Ziedones-Kantānes un Mūrnieces jautājums veselības ministram Ivaram Eglītim “Par VSIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” reorganizāciju”.

Otrs jautājums ir deputātu Zaķa, Latkovska, Rībenas, Reira un Kampara jautājums Ministru prezidentam Ivaram Godmanim “Par SIA “Lattelecom” kapitāldaļu atsavināšanu”.

Un trešais ir deputātu Zaķa, Latkovska, Kariņa, Reira un Kampara jautājums kultūras ministrei Helēnai Demakovai “Par Latvijas Nacionālās bibliotēkas projektu”.

Uz visiem jautājumiem ir sniegtas rakstiskas atbildes, un jautājumu iesniedzēji ir informējuši Saeimas Prezidiju, ka viņus pilnībā apmierina saņemtā rakstiskā atbilde uz otro jautājumu. Es vēlreiz atgādinu, ka tas bija deputātu Zaķa, Latkovska, Rībenas, Reira un Kampara jautājums Ministru prezidentam Ivaram Godmanim “Par SIA “Lattelecom” kapitāldaļu atsavināšanu”.

Jautājuma iesniedzējus apmierina arī saņemtā rakstiskā atbilde uz trešo jautājumu, kas, es atgādinu, ir deputātu Zaķa, Latkovska, Kariņa, Reira un Kampara jautājums kultūras ministrei Helēnai Demakovai “Par Latvijas Nacionālās bibliotēkas projektu”.

Līdz ar to šie jautājumi šodienas jautājumu un atbilžu sēdē vairs netiks skatīti un tie tiek svītroti no šodienas darba kārtības kā atbildēti.

Turpretī veselības ministra Ivara Eglīša sniegtā rakstiskā atbilde uz deputāšu Circenes, Bendrātes, Āboltiņas, Ziedones-Kantānes un Mūrnieces jautājumu “Par VSIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” reorganizāciju” nav apmierinājusi šā jautājuma iesniedzējus, tāpēc jautājuma iesniedzēji vēlas no veselības ministra Ivara Eglīša dzirdēt vēl papildu paskaidrojumus.

Šodien mūsu sēdē piedalās arī jautājuma iesniedzēju pārstāvji. Diemžēl veselības ministrs Ivars Eglītis šobrīd attaisnotu iemeslu dēļ nav ieradies. Mēs burtiski pāris sekunžu laikā noskaidrosim, vai viņš ir jau ceļā pie mums. Pretējā gadījumā mēs būsim spiesti šo jautājumu pārcelt uz nākamo ceturtdienu.

Diemžēl ar Eglīša kungu mums šobrīd neizdodas sazināties. Līdz ar to šis jautājums atbildēšanai tiek pārcelts uz nākamo ceturtdienu, kad veselības ministrs Ivars Eglītis varēs ierasties.

Paldies. Uz redzēšanos!

 

Stenogramma — Saeimas Kancelejas stenogrammu nodaļas redakcijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!