• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Klajā nāk izdevums "Administratīvais process tiesā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2008., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/174950

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 6.maijā

Vēl šajā numurā

08.05.2008., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Klajā nāk izdevums “Administratīvais process tiesā”

 

03.JPG (9202 bytes)Nākamnedēļ iecerēti šā īpašā izdevuma atvēršanas svētki. Grāmata “Administratīvais process tiesā” ir fundamentāls darbs tiesību zinātnē, tādēļ tās klajā nākšana ir ilgi gaidīts notikums.

Autoru kolektīva darbs “Administratīvais process tiesā” (776 lappuses) izdots “Latvijas Vēstneša” Grāmatu apgādā. Autoru kolektīva pamatā ir praktiķi – tiesneši un tiesnešu palīgi. Visaptverošais izdevums var būt noderīgs gan juristiem, gan studentiem, gan interesentiem, kuriem, piemēram, ir saskare ar administratīvo tiesu.

Līdz šim juridiskajā literatūrā ir bijušas atsevišķas publikācijas par aktuāliem administratīvā procesa tiesā jautājumiem, taču šī grāmata tiesību doktores un senatores Jautrītes Briedes zinātniskā redakcijā ir pirmais tiesību zinātnieku pētījums Latvijā, kurā ir plaši un detalizēti apskatīti svarīgākie administratīvā procesa tiesā jautājumi.

Grāmatā ir veiksmīgi apvienotas administratīvā tiesas procesa teorijas atziņas un tiesu prakse. Tās uzdevums ir veicināt vienotu izpratni par administratīvo procesu tiesā.

VSIA “Latvijas Vēstnesis” Grāmatu apgāds izdod juridisko literatūru un normatīvo aktu krājumus sērijā “Latvijas Vēstneša bibliotēka”. Tas vienmēr atvērts jaunām idejām un ierosinājumiem juridiskās zinātnes jomā.

Aktuālākos izdevumus var aplūkot un arī pasūtīt www.lv.lv sadaļā “Grāmatas”.

 

VSIA “Latvijas Vēstnesis” Grāmatu apgāda informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!