• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 28. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2008., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/174924

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kopsavilkums par Saeimas 2008. gada 24. aprīļa sēdi

Vēl šajā numurā

08.05.2008., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 28. aprīļa sēdi

 

1. Sēdē izskatīja desmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes Solvitas Āboltiņas iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas 2008.gada 15.maija sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei Solvitai Āboltiņai neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 15.maijā.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2008.gada 8.maijā pulksten 17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 28.aprīļa līdz 4.maijam.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Gunārs Upenieks iekļauts deputātu grupā sadarbībai ar Krievijas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot deputāta Gunāra Upenieka iesniegumu Saeimas kancelejai, lai veiktu nepieciešamās izmaiņas datubāzēs.

6. Nolēma nodot visām Saeimas frakcijām, Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijai, kā arī Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka A.Loskutova iesniegumu par Politisko partiju finansēšanas koncepcijas projektu.

7. Nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu par Ķīnas Tautas Republikas parlamenta Ārlietu komisijas delegācijas vizīti Latvijā.

8. Nolēma nodot Eiropas lietu komisijai, Tautsaimniecības komisijai un Juridiskajai komisijai Ministru kabineta 2008.gada 22.aprīļa sēdes protokollēmumu un Ministru kabineta sēdē apstiprināto nostāju “Par Eiropas Komisijas 2008.gada 28.februāra argumentēto atzinumu pārkāpuma procedūras lietā Nr.2007/0109”.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Jēkabpils rajona tiesas tiesneša Valda Muižnieka apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

10. Apstiprināja izdevumu tāmi svinīgajiem pasākumiem par godu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas deklarācijas pasludināšanas 18.gadadienai 2008.gada 4.maijā.

11. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Ukrainas parlamentu priekšsēdētāja Andreja Klementjeva iesniegumu par viena Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Ukrainas parlamentu locekļa dalību konferencē Kijevā šā gada 12. un 13.maijā.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) deputātu grupas sadarbībai ar Krievijas parlamentu priekšsēdētājam Dainim Turlajam, priekšsēdētāja vietniekam Nilam Ušakovam, grupas locekļiem Sarmītei Ķikustei, Gunāram Upeniekam, Mārim Ārbergam un Starpparlamentu attiecību biroja vecākajam konsultantam Martinam Olekšam uz Maskavu un Sanktpēterburgu (Krievija) no 2008.gada 13.maija līdz 16.maijam;

2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem Uldim Ivaram Gravam, Anatolijam Mackevičam, Aleksejam Vidavskim, delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai, Saeimas autobāzes automašīnu vadītājiem Genādijam Terehovam un Jānim Rudzītim uz Viļņu (Lietuva) 2008.gada 8. un 9.maijā;

3) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājai Vairai Paeglei, konsultantam Ģirtam Ostrovskim un Saeimas specializētajai atašejai Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Simonai Megnei uz Bledu (Slovēnija) no 2008.gada 6.maija līdz 8.maijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!