• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts robežsardze: Par tikšanos ar ES īpašo pārstāvi Dienvidkaukāzā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.2008., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/174777

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

30.04.2008., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts robežsardze: Par tikšanos ar ES īpašo pārstāvi Dienvidkaukāzā

 

24.aprīlī Valsts robežsardzes priekšnieks ģenerālis Gunārs Dāboliņš tikās ar Eiropas Savienības īpašo pārstāvi Dienvidkaukāzā Pīteru Semnebiju. Tikšanās reizē piedalījās arī Latvijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Gruzijā Andris Vilcāns, kā arī ES īpašā pārstāvja biroja, Valsts robežsardzes un Ārlietu ministrijas pārstāvji.

Tikšanās mērķis bija pārrunāt Latvijas Valsts robežsardzes aktivitātes Dienvidkaukāzā, tajā skaitā arī šogad sākto projektu Gruzijā, kura ietvaros ir paredzēts sniegt atbalstu Gruzijas Robežapsardzības dienestam, daloties ar Latvijas pieredzi efektīva un moderna robežsardzes dienesta izveidē.

Šogad plānots parakstīt vienošanos par sadarbību, kas paredz atbalsta sniegšanu Gruzijas Robežpolicijai apmācību sistēmas izveidē, kinoloģiskā dienesta izveidē, dokumentu pārbaudes jomas attīstībā, datubāzes un reģistru veidošanā un imigrācijas kontroles sistēmas sakārtošanā.

Latvijas Valsts robežsardzes uzdevums ir sniegt atbalstu reformai, kas notiek Gruzijas Robežpolicijā, palīdzēt ieviest rekomendācijas, kas tika izteiktas no Eiropas Savienības ekspertu puses, kā arī ieviest integrētās robežvadīšanas stratēģiju praksē, koordinēt, organizēt koordināciju no citām starptautiskajām organizācijām un valstīm.

Tikšanās ietvaros Valsts robežsardzes priekšnieks ģenerālis Gunārs Dāboliņš informēja par Valsts robežsardzes delegācijas darba vizītes rezultātiem Gruzijā no šā gada 15. līdz 18.aprīlim, kuras mērķis bija iepazīties ar Gruzijas Robežpolicijas darbību un organizēt turpmāko Latvijas un Gruzijas Robežapsardzības dienestu sadarbību.

 

Valsts robežsardzes Galvenās pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!