• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 17. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.04.2008., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/174426

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 21. aprīļa sēdi

Vēl šajā numurā

24.04.2008., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 17. aprīļa sēdi

 

1. Pieņēma zināšanai Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāja Oskara Spurdziņa iesniegumu, ka deputāte Sarmīte Ķikuste iekļauta Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma izstrādes apakškomisijas sastāvā. Nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai veiktu nepieciešamās izmaiņas datubāzēs.

2. Pieņēma zināšanai Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja biedra Leona Līduma iesniegumu, ka deputāts Jānis Šmits iekļauts Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāvā. Nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai veiktu nepieciešamās izmaiņas datubāzēs.

3. Pieņēma zināšanai Ukrainas parlamenta Ārlietu komisijas un Eiropas integrācijas lietu komisijas pārstāvju vizītes Latvijā programmu.

4. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Ķīnas parlamentu priekšsēdētājas Ērikas Zommeres iesniegumu par Saeimas delegācijas vizīti uz Ķīnas Tautas Republiku no šā gada 3.maija līdz 11.maijam.

5. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par Balvu rajona tiesneses Simonas Gmirekas iecelšanu amatā atkārtoti uz diviem gadiem.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra Gaida Bērziņa iesniegumu par tiesneša Jura Stukāna atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

7. Apstiprināja izdevumu tāmi Ukrainas parlamenta Ārlietu komisijas un Eiropas integrācijas lietu komisijas pārstāvju vizītei Latvijā no 2008.gada 18.aprīļa līdz 24.aprīlim.

8. Pieņēma zināšanai deputāta Viktora Ščerbatiha iesniegumu par 9.aprīļa ārkārtas sēdes kavējumu un attaisnoja 10.aprīļa sēdes kavējumu.

9. Pieņēma zināšanai deputātes Sandras Kalnietes iesniegumu par Saeimas 9.aprīļa ārkārtas sēdes kavējumu.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas sekretāram, NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Dzintaram Rasnačam uz Briseli (Beļģija) 2008.gada 4. un 5.maijā;

2) Saeimas specializētajai atašejai Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Simonai Megnei uz Strasbūru (Francija) no 2008.gada 21.aprīļa līdz 24.aprīlim;

3) EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Jānim Eglītim, delegācijas loceklim Gunāram Laicānam un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Astanu (Kazahstāna) no 2008.gada 26.jūnija līdz 4.jūlijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!