• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.04.2008., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/174033

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Vēl šajā numurā

17.04.2008., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

 

Paziņojums par reorganizāciju

Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “KLĪNISKĀ UNIVERSITĀTES SLIMNĪCA “GAIĻEZERS”” valde paziņo, ka saskaņā ar 2008.gada 25.marta sabiedrības dalībnieku sapulcē pieņemto lēmumu sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Klīniskā universitātes slimnīca “Gaiļezers””, vienotais reģ.nr. 40003458227, juridiskā adrese: Hipokrāta iela 2, Rīga, tiks reorganizēta apvienošanas ceļā, sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca”, vienotais reģ.nr. 40003951628, juridiskā adrese: Hipokrāta iela 4, Rīga, pievienojot sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Klīniskā universitātes slimnīca “Gaiļezers””.

Saskaņā ar 2008.gada 25.marta sabiedrības dalībnieku sapulcē pieņemto reorganizācijas līguma projektu ar reģistrācijas brīdi Komercreģistrā sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Klīniskā universitātes slimnīca “Gaiļezers”” darījumi sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” grāmatvedībā tiek uzskatīti par sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” darījumiem.

Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Klīniskā universitātes slimnīca “Gaiļezers”” kreditori, kuriem līdz lēmuma par reorganizāciju pieņemšanai bija prasījuma tiesības pret sabiedrību, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” savas prasības var pieteikt sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Klīniskā universitātes slimnīca „Gaiļezers”” juridiskajā adresē: Hipokrāta ielā 2, Rīgā, LV-1038.


Paziņojums par kreditoru sapulci

Ar šo paziņoju, ka 2008.gada 6.maijā pulksten 16 K.Barona ielā 33a-4, Rīgā, notiks pirmā maksātnespējīgās SIA “MK Tehnika” (reģ.nr.40003740995) kreditoru sapulce. Darba kārtībā ir šādi jautājumi: 1) administratora darbības pārskata apstiprināšana; 2) kreditoru prasījumu apstiprināšana; 3) maksātnespējas stāvokļa risinājums; 4) administratora nodrošinājums; 5) administrācijas izmaksu apstiprināšana; 6) citi jautājumi. Tālr. uzziņām 7280032.


Paziņojums par bankrota procedūras uzsākšanu

Saskaņā ar 28.03.2007. pirmās kreditoru sapulces lēmumu ir uzsākta maksātnespējīgās SIA “HUBERTS UN VALERIJS”, vienotais reģ.nr.42103024151, bankrota procedūra.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!