• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izglītības un zinātnes ministrija: Par izglītības un zinātnes darbinieku pieteikšanu Gada balvai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2008., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/173518

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tieslietu ministrija: Par Administratīvās rajona tiesas tiesu namu izveidi reģionos

Vēl šajā numurā

08.04.2008., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izglītības un zinātnes ministrija: Par izglītības un zinātnes darbinieku pieteikšanu Gada balvai

 

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) līdz 31.maijam aicina iesniegt ierosinājumus apbalvot izcilus izglītības un zinātnes darbiniekus, jo šogad jau vienpadsmito reizi tiks godināti 30 izcili izglītības un zinātnes darbinieki, saņemot Izglītības un zinātnes ministrijas Gada balvu.

IZM Gada balva ir dibināta, lai izteiktu atzinību izglītības un zinātnes darbiniekiem, kuri savu darbu veic pašaizliedzīgi, atbildīgi, ar augstu profesionalitāti un neizsīkstošu enerģiju. IZM aicina ikvienu novērtēt pedagogu darbu un īpaši pateikties izcilām personībām, kuras iemieso pedagoga profesijas mīlestību un devušas lielu ieguldījumu mērķtiecīgas, zinošas un ētiskas Latvijas sabiedrības veidošanā.

IZM Gada balvu – Goda diplomu un 500 latu naudas prēmiju – piešķirs par veiksmīgu un radošu darbu izglītības sistēmas pilnveidē, bērnu, jauniešu vai pieaugušo izglītošanā, sadarbības nodrošināšanā ar vecākiem un sadarbības partneriem; par radošu un kvalitatīvu pedagoģisko darbību pirmsskolas, vispārējā, profesionālajā vai augstākajā izglītībā; par ieguldījumu bērnu un jauniešu pilsoniskajā un patriotiskajā audzināšanā, kultūrvēsturisku tradīciju saglabāšanā un skolēnu pētnieciskās darbības veicināšanā; par pašaizliedzību un cilvēcību darbā un attieksmē pret skolēniem; par ieguldījumu jauno zinātnieku audzināšanā.

Motivētu ierosinājumu un tam pievienotu informatīvo materiālu par balvas piešķiršanai izvirzīto kandidātu šogad var iesniegt pilsētu vai rajonu izglītības pārvaldes, Augstākās izglītības padome, Rektoru padome, izglītības un zinātnes ministrs, Latvijas Izglītības vadītāju apvienība, Profesionālās izglītības iestāžu direktoru padome, Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība un normatīvo aktu noteiktajā kārtībā reģistrētas biedrības un nodibinājumi.

Iesniegtos ierosinājumus izskatīs un lēmumu par balvas piešķiršanu 30 izcilajiem izglītības un zinātnes darbiniekiem pieņems izglītības un zinātnes ministra izveidota izglītības un zinātnes darbinieku apbalvošanas komisija mēneša laikā pēc pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām. Svinīgā balvu pasniegšanas ceremonija plānota 2008.gada oktobrī.

Ar Izglītības un zinātnes ministrijas balvas 2008.gada nolikumu un kārtību iespējams iepazīties IZM mājaslapā.

 

Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!