• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidenta 1999. gada 2. septembra rīkojums Nr. 347 "Par Valdības rīcības plāna izpildes nodrošināšanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.1999., Nr. 286/289 https://www.vestnesis.lv/ta/id/17314

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.411

Par valsts akciju sabiedrības "Latvijas Hipotēku un zemes banka" vadību

Vēl šajā numurā

03.09.1999., Nr. 286/289

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru prezidents

Veids: rīkojums

Numurs: 347

Pieņemts: 02.09.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidenta rīkojums Nr.347

Rīgā 1999.gada 2.septembrī

 

Par Valdības rīcības plāna izpildes nodrošināšanu

  1. Lai operatīvi kontrolētu, kā tiek īstenots Valdības rīcības plāns Deklarācijas par Ministru kabineta darbu izpildei (turpmāk — rīcības plāns), kā arī regulāri atjaunotu vispārpieejamo informāciju Ministru kabineta WWW lapā, ministriem un Eiropas integrācijas biroja direktoram sniegt informāciju (saskaņā ar atskaites formu) par rīcības plānā paredzēto darbību veikšanu (līdz termiņam, kas rīcības plānā norādīts attiecīgās darbības izpildei).

Atskaites forma

Darbības kārtas numurs

(kolonna "Nŗ" rīcības plānā)

Atskaite par darbības izpildi

   

2. Līdz 1999.gada 6.septembrim sniegt informāciju par to rīcības plānā paredzēto darbību izpildi, kuru izpildes termiņš ir 1999.gada jūlijs un augusts.

3. Atskaiti (apjoms — līdz 250 zīmēm (burtiem)) sniedz atbildīgais par attiecīgajā rīcības plāna punktā paredzētās darbības izpildi.

4. Atskaite iesniedzama elektroniskā formā, nosūtot to Ministru prezidenta birojam (e-pasta adrese: bankova@mk.gov.lv) kā MS Word formātā izpildītu dokumentu. Kad atskaite Ministru prezidenta birojā saņemta, sūtītājam tiek apstiprināta tās saņemšana.

5. Ja rīcības plānā paredzētā darbība noteiktajā termiņā nav izpildīta, jāziņo par kavējuma iemeslu un jāpiedāvā jauns darbības izpildes termiņš (ziņojuma apjoms — līdz 250 zīmēm (burtiem)). Par koriģētā termiņa akceptēšanu izpildītājam tiks paziņots.

6. Ja informācija par rīcības plānā paredzētās darbības izpildi līdz noteiktajam termiņam netiek saņemta, attiecīgais rīcības plāna punkts uzskatāms par neizpildītu.

7. Operatīvās atskaites sniegšana (ja to paredz attiecīgo dokumentu izstrādes vai darbu izpildes kārtība) neaizstāj parasto dokumentāro procedūru.

Ministru prezidents A.Šķēle

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!