• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.03.2008., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172934

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

27.03.2008., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

 

Akcionāru pilnsapulce

Akciju sabiedrības “VEF Radiotehnika RRR” valde paziņo, ka 2008.gada 25.aprīlī pulksten 16 Rīgā, Kurzemes prospektā 3, notiks kārtējā akcionāru pilnsapulce.

Darba kārtībā:

1. AS “VEF Radiotehnika RRR” valdes ziņojums par 2007.gada darbības rezultātiem.

2. AS “VEF Radiotehnika RRR” padomes ziņojums par 2007.gada darbības rezultātiem.

3. AS “VEF Radiotehnika RRR” zvērināta revidenta ziņojums.

4. AS “VEF Radiotehnika RRR” 2007.gada pārskata apstiprināšana.

5. AS “VEF Radiotehnika RRR” 2007.gada peļņas sadale.

6. AS “VEF Radiotehnika RRR” 2008.gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.

7. AS “VEF Radiotehnika RRR” zvērinātā revidenta apstiprināšana.

8. AS “VEF Radiotehnika RRR” Statūtu grozījumu un Statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana.

9. Izmaiņas AS ”VEF Radiotehnika RRR” padomes sastāvā.

10. AS “VEF Radiotehnika RRR” organizatoriski saimnieciskās struktūras pilnveidošana un neprofilo aktīvu racionāla izmantošana.

Akcionāru reģistrēšana pilnsapulces dienā – 2008.gada 25.aprīlī – no pulksten 15 līdz 16 pilnsapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties pilnsapulcē personiski vai ar savu pārstāvju starpniecību. Akcionāriem reģistrējoties jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, pilnvarotajiem pārstāvjiem – arī atbilstoši noformēta pilnvara.

Akcionāri var pieteikt savu akciju bloķēšanu vērtspapīru konta turētājam ne vēlāk kā līdz 2008.gada 14.aprīlim.

Ar pilnsapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem akcionāri var iepazīties pie AS “VEF Radiotehnika RRR” sekretāres Rīgā, Kurzemes prospektā 3, darbdienās, sākot ar 11.aprīli, no pulksten 9 līdz 13; tālr. 7416635.

Sakarā ar akcionāru reģistra pilnveidošanu lūdzam visus akcionārus līdz sapulcei zvanīt pa tālr. 7417219, 27017734 vai rakstīt uz e-pastu info@rrr.lv datu precizēšanai.

 

Paziņojums par AS “Latvijas kuģniecība” kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības “Latvijas kuģniecība” (vienotais reģ.nr.40003021108, juridiskā adrese: Elizabetes iela 1, Rīga, LV-1807) valde sasauc un paziņo, ka AS “Latvijas kuģniecība” kārtējā akcionāru sapulce notiks 2008.gada 28.aprīlī plkst. 11.00 Ostas ielā 23, Ventspilī, “Ventspils biznesa centrā”.

Darba kārtība:

1. 2007.gada pārskatu apstiprināšana.

2. Revidenta ievēlēšana 2008.gada pārskatu revīzijai.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā – 2008.gada 28.aprīlī – no plkst. 10.45 līdz 11.00 akcionāru sapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

* akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana;

* akcionāriem, kuru akcijas reģistrētas Sākotnējā reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

* akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra – juridiskas personas – rakstiska pilnvara vai akcionāra – fiziskas personas – notariāli apliecināta pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama arī AS “Latvijas kuģniecība” interneta mājaslapā www.lk.lv) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, jāuzrāda arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

AS “Latvijas kuģniecība” akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam ne vēlāk kā līdz 2008.gada 15.aprīļa darbdienas beigām.

AS “Latvijas kuģniecība” akcionāriem ir jāinformē AS “Latvijas kuģniecība” valde par akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem, kuri piedalīsies akcionāru sapulcē, iesniedzot pilnvaru vai pilnvarojumu apliecinošu dokumentu kopijas, vismaz 5 (piecas) dienas pirms akcionāru sapulces dienas. Iepriekšminētā informācija un dokumentu kopijas akcionāriem jāiesniedz AS “Latvijas kuģniecība” telpās Elizabetes ielā 1, Rīgā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālr. 67020100.

Ar akcionāru sapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem AS “Latvijas kuģniecība” akcionāri var iepazīties no 2008.gada 14.aprīļa līdz 2008.gada 27.aprīlim darbdienās no plkst. 10.00 līdz 16.00 AS “Latvijas kuģniecība” telpās Elizabetes ielā 1, Rīgā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālr. 67020100, bet akcionāru sapulces dienā – reģistrācijas vietā.

Akciju sabiedrība “Latvijas kuģniecība” valde informē, ka akciju sabiedrība “Latvijas kuģniecība” kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 200 000 000 (divi simti miljonu).

AS “Latvijas kuģniecība” valde

SIA “Ardente” saskaņā ar noslēgto vienošanos.

 

Paziņojums par akciju sabiedrības “Rīgas Ostas elevators”

kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības “RĪGAS OSTAS ELEVATORS” (vienotais reģ. nr.40003033728, juridiskā adrese: Andrejostas iela 14, Rīga, LV-1045) valde sasauc un paziņo, ka AS “Rīgas Ostas elevators” kārtējā akcionāru sapulce notiks 2008.gada 9.aprīlī plkst.14 Rīgā, Andrejostas ielā 14, AS “Rīgas Ostas elevators” telpās.

Darba kārtībā:

1.Valdes, padomes ziņojumi un zvērināta revidenta atzinums.

2.2007.gada pārskata apstiprināšana.

3.Revidenta ievēlēšana 2008.gada pārskatu revīzijai.

4.Padomes ievēlēšana.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā – 2008. gada 9. aprīlī – no plkst. 13 līdz 14 akcionāru sapulces norises vietā.

Akcionāru sapulcē ir tiesības piedalīties akcionāriem, kas būs iekļauti akcionāru sarakstā pēc stāvokļa uz 2008. gada 8. aprīli, saskaņā ar sabiedrības valdes uzturēto akciju uzskaites sistēmu.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

- akcionāriem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

- akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments.

Akcionāri var iepazīties ar akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2008. gada 25. marta līdz 2008. gada 8. aprīlim, darba dienās no plkst. 10 līdz 16 Rīgā, Andrejostas ielā 14, AS “Rīgas Ostas elevators” telpās, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

AS “Rīgas Ostas elevators” valde

Paziņojums par akcionāru pilnsapulci

Akciju sabiedrības “MADONA-AB” valde paziņo, 2008.gada 29.aprīlī pulksten 10 Madonas rajonā, Lazdonas pagastā, Meža ielā 2, notiks akciju sabiedrības “MADONA-AB” kārtējā akcionāru pilnsapulce.

Darba kārtībā:

l .Gada pārskata apstiprināšana un peļņas sadale.

2.Gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.

3.Valdes locekļu atbrīvošana no atbildības par 2007.g.

4.Citi jautājumi.

Tālrunis uzziņām 648-22498.

 

Paziņojums par akciju sabiedrības “Latvijas balzams”kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības “Latvijas balzams” (vienotais reģ.nr.40003031873, juridiskā adrese: Aleksandra Čaka iela 160, Rīga, LV-1012) valde sasauc un paziņo, ka AS “Latvijas balzams” kārtējā akcionāru sapulce notiks 2008.gada 29.aprīlī plkst. 11.00 Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 160, AS “Latvijas balzams” telpās.

Darba kārtībā:

1. Revidenta ievēlēšana gada pārskatu revīzijai un atlīdzības noteikšana revidentam.

2. Valdes, padomes ziņojumi un zvērināta revidenta atzinums.

3. 2007.gada pārskatu apstiprināšana.

4. 2007.gada peļņas izlietošana.

5. Padomes vēlēšanas.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā – 2008.gada 29.aprīlī – no plkst. 10.00 līdz 11.00 akcionāru sapulces norises vietā.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

* akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana;

* akcionāriem, kuru akcijas reģistrētas Sākotnējā reģistrā vai Akcionāru reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

* akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama arī Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas interneta mājaslapā www.oricgs.lv) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, jāuzrāda arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.

Akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam ne vēlāk kā līdz 2008.gada 18.aprīļa darbdienas beigām.

Akcionāri var iepazīties ar 2007.gada pārskatiem, valdes priekšlikumu par peļņas izlietošanu un citiem akcionāru sapulcē izskatāmo jautājumu lēmumu projektiem, kā arī iesniegt priekšlikumus un ierosinājumus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem no 2008.gada 15.aprīļa līdz 2008.gada 28.aprīlim darbdienās no plkst. 8.00 līdz 16.00 Rīgā, A.Čaka ielā 160, pie AS “Latvijas balzams” pārvaldes sekretāres, bet akcionāru sapulces dienā – reģistrācijas vietā.

AS “Latvijas balzams” kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 7 496 900.

Akciju sabiedrības “Latvijas balzams” valde

SIA “Ardente” saskaņā ar noslēgto vienošanos.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!