• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2008. gada 13. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.03.2008., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172740

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2008. gada 17. marta sēdi

Vēl šajā numurā

20.03.2008., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2008. gada 13. marta sēdi

 

1. Izskatīja deputāta A.Mackeviča iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Mackevičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 13.martā.

2. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 13.marta līdz 16.martam.

3. Pieņēma zināšanai Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētāja G.Blumberga iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāti D.Staķe un I.Klementjevs iekļauti
Tautsaimniecības komisijas Enerģētikas apakškomisijas sastāvā. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai aktualizētu informāciju Saeimas datubāzēs.

4. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas V.Paegles iesniegumu par COSAC sekretariāta finansēšanu.

5. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Zemgales apgabaltiesas tiesneses Ā.Kozlovskas atbrīvošanu no amata.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Administratīvās rajona tiesas tiesneses D.Velikas atbrīvošanu no amata.

7. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputātu grupas sadarbībai ar Azerbaidžānas parlamentu priekšsēdētāja O.Deņisova iesniegumu par Azerbaidžānas parlamentā izveidotās Azerbaidžānas–Latvijas parlamentu draudzības grupas delegācijas vizīti Latvijā.

8. Pieņēma lēmumu par Parlamentārās izmeklēšanas komisijas sakarā ar iespējamu pretlikumīgu un neētisku rīcību tieslietu sistēmā darba nodrošinājumu.

9. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai un Juridiskajam birojam atbildes sagatavošanai pilsoņa Lato Lapsas iesniegumu par iespēju iepazīties ar visiem dienesta ziņojumiem par notikumiem, kas saistīti ar bijušā Saeimas sekretāra biedra Z.Tomiņa vizīti ASV, kurus 1995.gadā Saeimas Prezidijam nodeva Ārlietu ministrija.

10. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: A.Kalvītim (Saeimas 13.marta sēdē); B.Cilevičam (Saeimas 13.marta sēdē); V.Ščerbatiham (Saeimas 6.marta sēdē).

11. Prezidijs nolēma neattaisnot deputāta K.Šadurska kavējumu Saeimas 6.marta sēdē un deputātes S.Kalnietes kavējumu Saeimas 6.marta sēdē.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas sekretāram Dz.Rasnačam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam U.Bambem un Saeimas sekretāra palīdzei B.Jansonei uz Lisabonu (Portugāle) no 2008.gada 3.aprīļa līdz 5.aprīlim;

2) Agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājai A.Seilei, priekšsēdētājas biedram I.Līdakam, sekretāram J.Klaužam, komisijas locekļiem I.Čepānei, O.Deņisovam, Dz.Jaundžeikaram, konsultantēm M.Meisterei, R.Šternai, tehniskajai sekretārei S.Lavrentjevai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam V.Zvirbulim uz Tallinu (Igaunija) 2008.gada 25. un 26.martā;

3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas loceklei S.Ķikustei un delegācijas sekretārei I.Putniņai uz Kopenhāgenu (Dānija) no 2008.gada 31.marta līdz 1.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!