• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2008. gada 12. marta rīkojums Nr. 132 "Par privatizācijas ieņēmumu novirzīšanu Baltijas jūras reģiona valstu biznesa konferences organizēšanai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.2008., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172491

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.133

Grozījums Ministru kabineta 2007.gada 25.maija rīkojumā Nr.309 "Par privatizācijas ieņēmumu novirzīšanu tautas nobalsošanas nodrošināšanai"

Vēl šajā numurā

14.03.2008., Nr. 42

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 132

Pieņemts: 12.03.2008.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.132

Rīgā 2008.gada 12.martā (prot. Nr.12 57.§)

Par privatizācijas ieņēmumu novirzīšanu Baltijas jūras reģiona valstu biznesa konferences organizēšanai

 

1. Pamatojoties uz likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 6.panta trešo daļu un 8.panta pirmās daļas 17.punktu, atļaut valsts akciju sabiedrībai “Privatizācijas aģentūra” no valsts īpašuma objektu privatizācijā gūto ienākumu atskaitījumiem 2008.gadā piešķirt Ekonomikas ministrijai 413 500 latu Baltijas jūras reģiona valstu biznesa konferences organizēšanai.

2. Ekonomikas ministrijai sagatavot un ekonomikas ministram iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā Ministru prezidenta rīkojuma projektu par Programmas komitejas izveidi. Programmas komiteja ir atbildīga par konferences satura izstrādi un saskaņošanu, kā arī par atbilstoša līmeņa lektoru piesaisti. Programmas komitejā uzaicināt piedalīties ārlietu ministru, ekonomikas ministru, finanšu ministru, satiksmes ministru, Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāju, Latvijas Bankas prezidentu, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktoru un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu.

3. Ekonomikas ministram apstiprināt izdevumu tāmi un maksājumu grafiku šā rīkojuma 1.punktā minēto līdzekļu izlietojumam.

4. Valsts akciju sabiedrībai “Privatizācijas aģentūra” rezervēt nepieciešamos finanšu līdzekļus un nodrošināt šā rīkojuma 1.punktā minētā uzdevuma izpildi atbilstoši ekonomikas ministra apstiprinātajai izdevumu tāmei un maksājumu grafikam, norēķiniem izmantojot Valsts kasē atvērto norēķinu kontu.

5. Ekonomikas ministrijai veikt maksājumus atbilstoši ekonomikas ministra apstiprinātajai izdevumu tāmei.

Ministru prezidents I.Godmanis

Ekonomikas ministrs K.Gerhards

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!