• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās: Sarunā ar Naturalizācijas pārvaldes darbiniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.03.2008., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172425

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

13.03.2008., Nr. 41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās: Sarunā ar Naturalizācijas pārvaldes darbiniekiem

 

Lai iepazītos ar iestādes darbu, 12.martā Naturalizācijas pārvaldi (NP) apmeklēja īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns.

NP priekšniece Eiženija Aldermane ministru iepazīstināja ar pārvaldes vēsturi, struktūru un pašreizējām aktualitātēm. O.Kastēnam tika sniegta arī informācija par pārvaldes funkcijām un to izpildi.

Ministrs viesojās arī NP Informācijas centrā, kur aplūkoja jaunākos pārvaldes izdotos informatīvos materiālus. Īpašu interesi O.Kastēns izrādīja par angļu valodā izdotajiem materiāliem, un tika panākta vienošanās par to izplatīšanu arī Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta viesiem.

O.Kastēns un E.Aldermane vienojās par turpmāko sadarbību dažādu pasākumu rīkošanā un pētījumu veikšanā. Ministrs izteica vēlēšanos piedalīties Līderu skolas aktivitātēs, kuru Naturalizācijas pārvalde nākamajā nedēļā rīkos 10.klašu audzēkņiem.

O.Kastēns apmeklēja arī NP Metodikas un eksaminācijas centru. Ministram bija iespēja iepazīties ar izvirzītajām prasībām pilsonības pretendentiem, naturalizācijas pārbaužu organizēšanu un norisi. Ministrs pārliecinājās par naturalizācijas pārbaužu drošības sistēmu, kura ietver dažādus pasākumus eksāmenu satura izstrādē, kā arī videonovērošanu eksāmena norisē.

 

Naturalizācijas pārvaldes informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!