• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2008., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172332

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministrija: Par ziedojumu vākšanu muzeja "Airītes" atjaunošanai

Vēl šajā numurā

12.03.2008., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV11VAKS.JPG (40868 bytes)• Valsts sekretāru sanāksmē izsludināti 40 grozījumi Darba likumā. Jaunu pantu likumā nav, grozījumi papildina līdzšinējos. Plašāk – materiālā “Darba likuma grozījumu pamatā – Latvijas prakse un ES iniciatīvas”.

 

• “Komersanta Vēstneša” 27.februāra numurā bija stāstīts par uzņēmumu SIA “Frēzer”, kas 2006.gada nogalē ar Latvijas Garantiju aģentūras sniegto garantiju SIA “Hansa Līzings” saņēma aizdevumu traktora un frēzes iegādei. Pērnvasar uzņēmums nonācis grūtībās ar kredīta atmaksu, un banka grasās īpašniekiem kā ķīlu atsavināt arī nekustamo īpašumu – dzīvojamo māju. SIA “Latvijas Garantiju aģentūra” aizdevumu garantiju projektu vadītājs Valdis Grudulis skaidro, ka valsts garantijas ir kredīta iegūšanai, bet ne atmaksai.

 

• Komersantus mulsina saimnieciskā darbība, kurā nepieciešami kases aparāti. Uz jautājumiem par kases aparātu lietošanas nosacījumiem “Komersanta Vēstnesim” atbild Valsts ieņēmumu dienesta Galvenās nodokļu pārvaldes Nodokļu grāmatvedības daļas priekšniece Dace Pelēkā publikācijā “Mazajiem uzņēmējiem par kases aparātu lietošanu un apkalpošanu”.

 

• Latvijas darba tirgum raksturīgs kāds paradokss, kas atsevišķās nozarēs ilgst jau gadiem, – darba devēji izmisīgi meklē darbiniekus, bet tajā pašā laikā cilvēki žēlojas, ka nav kur strādāt. Pārdevējs ir profesija, kurā ir reģistrēts augsts bezdarbnieku skaits. Tikmēr veikalos trūkst darbinieku. Vairāk – rakstā “Veikalnieki un pārdevējas. Stāsts par nesatikšanos”.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!