• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents: Akreditējot jaunos Vjetnamas un Malaizijas vēstniekus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2008., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172327

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents: Tiekoties ar valsts augstākajām amatpersonām

Vēl šajā numurā

12.03.2008., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents: Akreditējot jaunos Vjetnamas un Malaizijas vēstniekus

 

02.JPG (14644 bytes)

03.JPG (14296 bytes)
Vakar, 11.martā, Valsts prezidents Valdis Zatlers Latvijā akreditēja Vjetnamas Sociālistiskās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Zinu Dinu Bui (augšējā attēlā) un Malaizijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Dato Kamarudinu bin Mustafu (apakšējā attēlā)
Foto: Māris Kaparkalējs, “LV”

Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers 11.martā akreditēja Vjetnamas Sociālistiskās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Zinu Dinu Bui (Zinh Dinh Bui).

Tikšanās gaitā pārrunāta politiskā un ekonomiskā situācija Āzijas reģionā, kā arī Latvijas attiecības ar šā reģiona valstīm starptautisko organizāciju ietvaros. Tāpat apspriestas abu valstu sadarbības iespējas kultūras un ekonomiskās sadarbības jautājumos.

Valsts prezidents V.Zatlers 11.martā akreditēja arī Malaizijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Dato Kamarudinu bin Mustafu (Dato’ Kamarudin bin Mustafa).

Sarunas gaitā tika runāts par abu valstu sadarbību tūrisma un izglītības jomā un tās attīstības iespējām. Tāpat apspriestas abu valstu iespējas un nepieciešamība intensificēt ekonomisko sadarbību un augsta līmeņa kontaktu veidošanu.

 

Valsts prezidenta preses dienests

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!