• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Grieķijas vēstnieka vizīti Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.2008., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172188

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par smēķēšanas un alkoholisma postu valstī

Vēl šajā numurā

11.03.2008., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Grieķijas vēstnieka vizīti Saeimā

 

5.martā Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Grieķijas parlamentu priekšsēdētāja Ērika Zommere un grupas deputāti tikās ar Grieķijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā Hrisanti Panajotopulu.

Tikšanās laikā puses pārrunāja līdzšinējo sadarbību un tās turpmākās attīstības perspektīvas. Ē.Zommere pauda cerību, ka darbs turpināsies produktīvi un paplašināsies abu valstu parlamentārā sadarbība. Savukārt H.Panajotopulu akcentēja abu valstu kopīgās vērtības un vēlmi sadarboties. Puses atzina, ka abu valstu sadarbību sekmēs rudenī plānotā Grieķijas prezidenta valstsvizīte Latvijā, kā arī citas augsta līmeņa amatpersonu vizītes. Plānota arī Grieķijas parlamenta draudzības grupas sadarbībai ar Latviju viesošanās mūsu valstī.

Deputātu grupas priekšsēdētāja atzinīgi novērtēja līdzšinējo sadarbību ekonomikā, izglītībā, zinātnē un kultūrā. Sekmīgi attīstās arī abu valstu sadarbība tūrisma jomā. Viņa pauda gandarījumu par sadarbības praktisko aspektu. Grieķija sniedz atbalstu Latvijas Universitātei grieķu valodas apmācībā. Tāpat pērn 30 Latvijas bērnu namu bērni atpūtās vasaras nometnē Grieķijā. Šogad tiek plānota līdzīga nometne.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!