• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta tikšanos ar Itālijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.03.2008., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/172123

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par zemkopības ministra tikšanos ar Gruzijas vēstnieku

Vēl šajā numurā

07.03.2008., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta tikšanos ar Itālijas vēstnieku

 

5.martā Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar Itālijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Frančesko Pučo, kurš ieradās iepazīšanās vizītē.

Ministru prezidents un Itālijas vēstnieks Latvijas un Itālijas divpusējās attiecības raksturoja kā ļoti labas – gan politisko dialogu, gan sadarbību ekonomikas un kultūras jomā, kā arī savstarpējo atbalstu starptautiskajās organizācijās. Ministru prezidents savukārt aicināja Itālijas amatpersonas intensificēt kontaktus gan valdību, gan parlamentārajā līmenī.

Amatpersonas pārrunāja Latvijas un Itālija līgumtiesisko bāzi. Ministru prezidents norādīja uz Konvencijas par nodokļu dubultās uzlikšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem un nodokļu nomaksāšanas novēršanu ratifikācijas Itālijas parlamentā nozīmību.

Puses uzsvēra nepieciešamību pabeigt darbu pie divpusējā sadarbības līguma par cīņu pret organizēto noziedzību, terorismu un nelegālu narkotisko vielu, psihotropo vielu un prekursoru apriti.

Ministru prezidents un Itālijas vēstnieks pārrunāja Eiropas Savienības un Krievijas sadarbības jautājumus, kā arī situāciju Rietumbalkānos. Amatpersonas pārrunāja enerģētikas jautājumus un ekonomiskos procesus gan Eiropā, gan pasaulē.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!