• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.2008., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171959

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2008.gada 3.martā

Vēl šajā numurā

05.03.2008., Nr. 36

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”

 

KV10VAKS.JPG (51424 bytes)• Interneta piekļuves punktu izveidošanas projektam tika plānoti aptuveni 300 000 latu Eiropas naudas. Bet projekta realizācijai atlikušais laiks ir tikai pusgads, tāpēc projektu diezin vai būs iespējams sākt un arī pabeigt, intervijā “Komersanta Vēstnesim” atzīst īpašu uzdevumu ministrs ES finanšu pārvaldes lietās Normunds Broks. Viņš arī norāda, ka šā gada 31.augusts ir datums, kad jāpabeidz pilnīgi visi 2004.–2006.gada projekti. Vairāk par ES projektiem un to realizāciju materiālā “Visu ES naudu neapgūsim”.

 

• Tikko atklātībā nodots pētījums “Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu vajadzību analīze inovācijai”. Līdzīgs pētījums tika veikts 2003.gadā, tāpēc iespējams salīdzināt, kas pēdējos gados ir mainījies inovācijas laukā. “Komersanta Vēstnesis” to skaidro sarunā ar Dr.sc.ing. Jāni Stabulnieku – Latvijas Tehnoloģiskā centra direktoru.

 

• Rakstā “Fizisko personu gada ienākumu deklarēšana – pienākums un iespēja atgūt pārmaksāto nodokli” iekļauta informācija, kas var noderēt iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātājiem – valsts ar likumu noteikusi iespēju atgūt daļu (25%) no samaksātā nodokļa par sevi un tuviniekiem.

 

• Februāra beigās tika prezentēta Eiropas Biznesa atbalsta tīkla ienākšana Latvijā. Jau šomēnes uzņēmējiem tiks dota līdz šim nebijusi iespēja izmantot profesionālās konsultācijas un informāciju, ko piedāvā jaunais tīkls 40 valstīs. Informācija un ekspertu viedokļi – rakstā “Atbalsts uzņēmējdarbībai – tepat blakus”.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!