• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Ķīnas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.2008., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171802

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piektdien, 29. februārī

Vēl šajā numurā

04.03.2008., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētāja tikšanos ar Ķīnas vēstnieku

 

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze 28.februārī tikās ar Ķīnas Tautas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Čangu Liminu (Zhang Limin), kurš bija ieradies iepazīšanās vizītē.

Saeimas priekšsēdētājs norādīja, ka pēdējos gados Latvijas un Ķīnas attiecības ir bijušas intensīvas gan parlamentu, gan valdības līmenī. “Arī turpmāk Latvija ir gatava veicināt divpusējo attiecību attīstību, īpaši akcentējot sadarbību ekonomikas jomā,” apliecināja G.Daudze.

Puses pauda kopīgu viedokli, ka abu valstu attiecību veidošanā liela loma ir tieši parlamentārajai sadarbībai, kura pēdējos gados ir veiksmīgi attīstījusies.

Saeimas priekšsēdētājs ar Ķīnas vēstnieku pārrunāja arī Latvijas iedzīvotāju interesi par Ķīnas kultūru, ko apliecina ne tikai pieaugošais tūristu skaits, bet arī pastiprinātā vēlme apgūt ķīniešu valodu.

 

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!