• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts ieņēmumu dienests: Par informāciju par auto rindām uz robežas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.02.2008., Nr. 34 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171752

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts robežsardze: Par Aviācijas pārvaldes izveidošanu

Vēl šajā numurā

29.02.2008., Nr. 34

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts ieņēmumu dienests: Par informāciju par auto rindām uz robežas

 

Lai autopārvadātāji un citi interesenti ātri un ērti varētu iegūt informāciju par to, kāda situācija transportlīdzekļu rindu veidošanās ziņā ir reģionā, Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapā www.vid.gov.lv līdzās informācijai par automašīnu rindām pie Latvijas–Krievijas robežas ir ievietotas saites uz citu valstu atbildīgo institūciju mājaslapām, kurās tiek publiskoti šādi dati.

Ziņas par automašīnu rindām pie Lietuvas Republikas robežkontroles punktiem vairākas reizes dienā tiek aktualizētas Valsts robežsardzes dienesta mājaslapā www.pasienis.lt, sākuma lapas sadaļā “Automobilų eilės Lietuvos pasienyje”. Sadaļā atrodama informācija par to, cik stundas jāgaida rindā vieglajām un kravas automašīnām, lai šķērsotu Lietuvas–Baltkrievijas robežu un Lietuvas–Krievijas robežu. Mājaslapā ir pieejama tikai aktuālā informācija, ziņas par situāciju iepriekšējās dienās nav pieejamas. Informācija par transportlīdzekļu rindām ir pieejama tikai mājaslapas lietuviešu valodas versijā, angļu valodas versijā šādu ziņu nav.

Informācija par kravas transportlīdzekļu rindām pie Igaunijas–Krievijas robežas katru rītu tiek aktualizēta Igaunijas Nodokļu un muitas departamenta mājaslapā. Bez igauņu valodas šī informācija pieejama arī krievu un angļu valodā. Atspoguļots, cik automašīnu pie katra muitas kontroles punkta gaida rindā, lai izbrauktu uz Krieviju, cik transportlīdzekļi šķērsojuši robežu pēdējās diennakts laikā un kāds ir paredzamais gaidīšanas ilgums. Redzams arī, kāda bijusi situācija rindu veidošanās ziņā kopš pagājušā gada janvāra.

Divas līdz četras reizes dienā informācija par transportlīdzekļu rindām pie Somijas–Krievijas robežas tiek aktualizēta Somijas Ceļu administrācijas mājaslapā. Šajā mājaslapā situācija tiek atainota ceļu kartē, norādot ziņas par to, cik kilometru garas ir rindas pie muitas kontroles punktiem uz Somijas–Krievijas robežas. Papildus iespējams arī izmantot iespēju vērot videokamerās fiksētu situācijas atainojumu konkrētos ceļa posmos. Arī šajā mājaslapā uzkrāta informācija par visu 2007.gadu.

 

Valsts ieņēmumu dienesta Komunikācijas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!