• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Indijas vēstnieci. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2008., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171636

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents: Tiekoties ar Ministru prezidenta pienākumu izpildītāju

Vēl šajā numurā

28.02.2008., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Indijas vēstnieci

 

27.februārī ārlietu ministrs Māris Riekstiņš tikās ar Indijas vēstnieci Latvijā Dīpu Gopalanu Vadvu un pārrunāja Latvijas un Indijas divpusējo attiecību aktualitātes.

Ministrs pozitīvi novērtēja Latvijas pirmā nerezidējošā vēstnieka Hardija Baumaņa akreditāciju, kas notika pērnā gada 26.septembrī Indijā, Ņūdeli.

Sarunas laikā M.Riekstiņš informēja par Latvijas puses gatavību piedalīties politiskajās konsultācijās starp Latvijas un Indijas ārlietu ministrijām, kas plānotas šā gada maijā.

Ārlietu ministrs atzīmēja līdzšinējo sadarbību starptautisko organizāciju ietvaros, kā arī izteica gandarījumu par Indijas vēstniecības iesaisti Indijas kultūras pasākumu Latvijā organizēšanā. M.Riekstiņš un Indijas vēstniece Latvijā vienojās par nepieciešamību attīstīt un stiprināt sadarbību izglītības jomā, tajā skaitā organizējot studentu apmaiņas programmas.

Vēstniece atzinīgi novērtēja iespēju ceļotājiem no Indijas saņemt Latvijas vīzas Ungārijas vēstniecībā Deli, kas vēstnieces skatījumā veicinās Indijas uzņēmēju un tūristu interesi par Latviju.

 

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!