• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šonedēļ žurnālā "Komersanta Vēstnesis". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.02.2008., Nr. 32 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171540

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrija: Rīkojot aptauju par darbdienu pārcelšanu

Vēl šajā numurā

27.02.2008., Nr. 32

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šonedēļ žurnālā “Komersanta Vēstnesis”:

 

KV09VAKS.JPG (51676 bytes)Romāns Naudiņš, ekonomikas ministra ārštata padomnieks reģionālās uzņēmējdarbības attīstības jautājumos un SIA “Baltijas Floristika” valdes priekšsēdētājs, raksturo uzņēmējdarbības vidi Vidzemē, skaidro, kā Vācijas pieredze ietekmējusi viņa biznesa modeli, un aizstāv viedokli, ka Latvija var ražot vairāk.

 

• Zemnieku un zvejnieku saimniecību likums, ko Saeimā pieņēma 31.janvārī, stāsies spēkā nākamgad. Līdz ar obligāto ierakstīšanu komercreģistrā tas piedāvās iespēju – palikt zemnieka saimniecības statusā vai izraudzīties kādu no citām komercsabiedrības formām. Vairāk – rakstā “Zemnieku un zvejnieku saimniecību likums – kā saimnieki lems, tādi būs”.

 

• Iepirkšanās interneta veikalos kļūst arvien populārāka. Kāda ir e-komercijas vide Latvijā, kāda likumdošana ir saistoša e-veikaliem un kādas ir to klientu tiesības, skaidro materiāli “Lai nepārdotu kaķi maisā” un “Interneta veikals – pārdošana neklātienē”.

 

• Gada sākumā stājās spēkā vairāki nodokļu likumu grozījumi, kas Saeimā bija izskatīti kopā ar šāgada valsts budžeta likumprojektu. Taču deputātiem jau nācies koriģēt vēl divus – 31.janvārī tika pieņemti grozījumi likumā “Par nodokļiem un nodevām” (stāsies spēkā 4.martā), steidzamības kārtā divos lasījumos grozījumi likumā “Par pievienotās vērtības nodokli” (stājās spēkā 26.februārī) un saistībā ar nodokļiem 21.februārī kā steidzams izskatīts grozījums Fizisko personu datu aizsardzības likumā. Plašāk – rakstā “Jaunie grozījumi nodokļu likumos un maksātāja informētības ierobežojumi”.

 

“Komersanta Vēstneša” redakcija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!