• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: Piedaloties projekta "Iespējamā misija" aktivitātēs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.02.2008., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171375

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties darba vizītē Horvātijā 19.-20.februārī

Vēl šajā numurā

22.02.2008., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents: Piedaloties projekta “Iespējamā misija” aktivitātēs

 

01.JPG (4924 bytes) 03.JPG (20333 bytes)

Vakar, 21.februārī: Ministru prezidents Ivars Godmanis savā Rīgas Valsts 1.ģimnāzijā, vadot mācību stundu, kurā jauniešiem stāstīja par makroekonomiku un bremzējošu ekonomikas politiku. Savukārt Valmieras Valsts ģimnāzijā mācību stundā Valsts prezidents Valdis Zatlers projekta “Iespējamā misija” ietvaros ar skolēniem diskutēja par valsts jēdzienu un pilsonisko apziņu
Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

No 18. līdz 22.februārim sabiedrībā pazīstami cilvēki, īstenojot projektu “Iespējamā misija”, dodas uz skolām, lai skolēniem stāstītu dažādas dzīves gudrības un liktu uz skolotāja amatu paraudzīties mazliet citādi.

“Iespējamās misijas” mērķis ir palīdzēt talantīgiem augstskolu absolventiem kļūt par iedvesmojošiem skolotājiem un nākotnes līderiem, lai sekmētu izglītības kā vērtības nostiprināšanos Latvijā un celtu skolotāja profesijas prestižu.

Projektā iesaistījušies gandrīz 50 Latvijas līderi no visdažādākajām jomām – to vidū Valsts prezidents Valdis Zatlers, Ministru prezidents Ivars Godmanis, izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe, mūziķi Intars Busulis un Mārtiņš Freimanis, aktrise Baiba Broka, komponists Ēriks Ešenvalds, sportists Jānis Vinters, kinorežisors Aigars Grauba, uzņēmējs un pasaules apceļotājs Māris Gailis un daudzi citi.

Stundā Ministru prezidents runāja par galvenajiem valsts makroekonomikas rādītājiem, iekšzemes kopprodukta veidošanos, importa un eksporta attiecību veidošanos, investīciju ieplūšanas nosacījumiem, privātā patēriņa ietekmi un nosacījumiem, kreditēšanas ietekmi, naudas plūsmu valstī un darba ražīguma nosacījumiem. I.Godmanis bieži pievērsās citu valstu piemēru un darbību skaidrošanai, īpašu uzstāšanās sadaļu veltot Latvijas un Igaunijas galveno makroekonomikas rādītāju skaidrošanai.

 

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!