• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 11. februāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.02.2008., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/171252

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 14. februāra sēdi

Vēl šajā numurā

21.02.2008., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 11. februāra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja 11 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai Valsts prezidenta V.Zatlera likuma ierosinājumu attiecībā uz iedzīvotāju parakstu notariālu apliecināšanu, ja tas tiek veikts, vācot parakstus par tautas nobalsošanas ierosināšanu vai likumprojekta iesniegšanu.

3. Izskatīja deputāta A.K.Kariņa iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.K.Kariņam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 14.februārī.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 14.februāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2008.gada 14.februārī plkst. 17.00.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 11.februāra līdz 17.februārim.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Lagzdiņš iekļauts Juridiskās komisijas apakškomisijas darbam ar Kriminālprocesa likumu sastāvā.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts L.Līdums iekļauts deputātu grupā “Eiropas parlamentārieši Āfrikai”.

9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.Lācis iekļauts deputātu grupā “Eiropas parlamentārieši Āfrikai”.

10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Sokolovskis iekļauts Sociālo un darba lietu komisijas Sociālās drošības apakškomisijas sastāvā.

11. Pieņēma zināšanai Nacionālā teātra valdes locekļa O.Rubeņa iesniegumu par telpu rezervēšanu 18.novembrī Saeimas svinīgās sēdes norisei.

12. Pieņēma zināšanai deputātes A.Seiles iesniegumu, kurā viņa informē, ka izstājas no apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK Saeimas frakcijas. Saeimas datubāzē tiks izdarītas attiecīgas izmaiņas.

13. Pieņēma zināšanai deputāta G.Laicāna iesniegumu, kurā viņš informē, ka izstājas no apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK Saeimas frakcijas. Saeimas datubāzē tiks izdarītas attiecīgas izmaiņas.

14. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai lēmuma projekta sagatavošanai Finanšu un kapitāla tirgus komisijas priekšsēdētāja U.Cērpa iesniegumu par atkāpšanos no amata ar 2008.gada 28.aprīli.

15. Apstiprināja Saeimas priekšsēdētāja biroja nolikumu.

16. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Rīgas rajona zemesgrāmatu nodaļas tiesneša H.Nagļa iecelšanu amatā atkārtoti uz laiku līdz diviem gadiem.

17. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par tiesneša amata kandidātes A.Tiltiņas iecelšanu Rīgas rajona zemesgrāmatu nodaļas tiesneša amatā.

18. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Valmieras rajona tiesas tiesneses M.Ilgažas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

19. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra G.Bērziņa iesniegumu par Jelgavas tiesas tiesneses K.Konderko apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

20. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija 2007.gada 20.decembra lēmumā “Par Saeimas štatu sarakstu 2008.gadam”.

21. Apstiprināja komandējumu Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ē.Zommerei, delegācijas vadītājas vietniekam J.Reiram un delegācijas loceklei S.Ķikustei uz Sanktpēterburgu (Krievija) no 2008.gada 11.marta līdz 14.martam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!