• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Tiekoties ar Krievijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2008., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170222

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas ministrs: Tiekoties ar Moldovas vēstnieku

Vēl šajā numurā

01.02.2008., Nr. 18

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Tiekoties ar Krievijas vēstnieku

 

30.janvārī ārlietu ministrs Māris Riekstiņš tikās ar Krievijas Federācijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Viktoru Kaļužniju. Vizīte notika saistībā ar V.Kaļužnija atvadu vizīšu programmu.

Ārlietu ministrs un Krievijas Federācijas vēstnieks bija vienisprātis, ka aizvadītajā gadā notikusī Latvijas Republikas Ministru prezidenta vizīte Maskavā un Krievijas ārlietu ministra vizīte Latvijā, kā arī augsta līmeņa tikšanās daudzpusējos formātos ir apliecinājums abu pušu attiecību pragmatismam un pierādījums, ka arī par politiski neviennozīmīgi vērtētiem jautājumiem ir iespējama konstruktīva diskusija.

Abas puses norādīja, ka Latvijas un Krievijas robežlīguma stāšanās spēkā vērtējama kā pozitīvs solis abu valstu attiecībās. Māris Riekstiņš atzina, ka, neraugoties uz abu valstu atšķirīgajiem viedokļiem atsevišķos divpusējos un starptautisko attiecību aspektos, sadarbība ar vēstnieku V.Kaļužniju ir bijusi nozīmīga dialoga attīstībā.

Ministrs arī apliecināja, ka sadarbībā ar jauno vēstnieku Aleksandru Vešņakovu turpināsies aktīvs darbs Latvijas–Krievijas starpvaldību komisijā praktiskās sadarbības jautājumu risināšanā. Tāpat tika atzīmēta arī nepieciešamība turpināt konkrētu līgumprojektu izstrādi, kā arī aktivizēt ekspertu konsultācijas dažādos jautājumos.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!