• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Krievijas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.2008., Nr. 18 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170221

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

01.02.2008., Nr. 18

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Krievijas vēstnieku

 

30.janvārī Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar Krievijas Federācijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Viktoru Kaļužniju, kurš ieradās atvadu vizītē.

I.Godmanis pateicās V.Kaļužnijam par paveikto darbu un personisko ieguldījumu Latvijas un Krievijas attiecību veicināšanā un izteica cerību, ka abu valstu attiecību turpmākā attīstība būs tikpat veiksmīga.

Krievijas vēstnieks atzinīgi novērtēja sadarbību ar valdošo koalīciju un valdību, kas ir bijusi konstruktīva un pragmatiska.

Ministru prezidents uzsvēra valdības vēlmi paplašināt ekonomisko sadarbību ar Krieviju, īpaši enerģētikas jomā, jūras un dzelzceļa pārvadājumu sektorā, kā arī savstarpējā investīciju piesaistē.

Valdības vadītājs un Krievijas vēstnieks bija vienisprātis par nepieciešamību sagatavot un parakstīt starpvalstu līgumus par savstarpēju investīciju veicināšanu un aizsardzību, dubultu neaplikšanu ar nodokļiem, kā arī atvieglojumiem pierobežu teritoriju iedzīvotājiem vīzu izsniegšanā un robežu šķērsošanā. Ministru prezidents apliecināja valdības vēlmi turpināt aktīvi strādāt Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijā likumdošanas sakārtošanā un praktisku jautājumu risināšanā.

I.Godmanis informēja par Latvijas gatavošanos Baltijas jūras valstu padomes sanāksmes organizēšanā Latvijā šā gada vasarā un akcentēja Baltijas valstu ciešākas sadarbības nozīmi reģiona sekmīgā attīstībā un kopīgu jautājumu risināšanā.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!