• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par tikšanos ar "Latvijas Pasta" valdes priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2008., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/170121

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju

Vēl šajā numurā

31.01.2008., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par tikšanos ar “Latvijas Pasta” valdes priekšsēdētāju

 

30.janvārī Pieprasījumu komisijas deputāti uz sēdi bija aicinājuši valsts akciju sabiedrības “Latvijas Pasts” valdes priekšsēdētāju Gintu Škodovu, lai uzklausītu viņa viedokli par pašreizējo situāciju preses izdevumu piegādē.

G.Škodovs deputātus informēja par problēmām uzņēmuma adrešu bāzes kvalitātē, abonēšanas sistēmā, kā arī darba apjoma pieaugumā un skaidroja, ka problēmas saistītas arī ar nepietiekamo finansējumu Latvijas pastam.

Pieprasījumu komisijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis sēdē pauda bažas par lauku pastnieku drošību, kā arī uzdeva G.Škodovam jautājumus par lauku pasta nodaļu tālāko nākotni. G.Škodovs informēja deputātus, ka drošības pasākumi tiek risināti. Deputāts Guntis Eniņš (ZZS) izteica pārliecību, ka lauku reģionos nedrīkst samazināt pasta nodaļu skaitu, kā arī palielināt samaksu par servisa pakalpojumiem.

Deputāti pārrunāja jautājumus, kas saistīti ar Latvijas pasta darbību un bija vienisprātis, ka jāmeklē papildu finansējums, lai nodrošinātu nepieciešamo servisa līmeni pasta nodaļu tīklā.

Tika diskutēts arī par to, ka minētās problēmas “Latvijas Pasta” sistēmā varētu risināt ne tikai ar valsts un pašvaldību palīdzību, bet arī mainot uzņēmuma mārketinga politiku.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!