• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asambleja: Par Latvijas delegācijas vadītāju un komitejas sēdi Briselē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2008., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169978

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas vēstnieka akreditāciju ANO, EDSO un citās starptautiskajās organizācijās

Vēl šajā numurā

29.01.2008., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asambleja: Par Latvijas delegācijas vadītāju un komitejas sēdi Briselē

 

24.janvārī par Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu asamblejas (EVPA) Latvijas delegācijas vadītāju ievēlēja deputātu Valdi Ģīli.

Savukārt nedēļas sākumā Briselē notikušajā EVPA Ekonomikas, finanšu, sociālo un izglītības lietu komitejas sēdē piedalījās EVPA Latvijas delegācijas loceklis Nikolajs Kabanovs.

EVPA Ekonomikas, finanšu, sociālo un izglītības lietu komitejas sēdē tika diskutēts par kopīgu politiku enerģētikas jomā un lielāku atbalstu videi draudzīgu atjaunojamo enerģijas avotu attīstībai. Tika arī pārspriesta iespēja, attīstot izglītību un nodarbinātību, veicināt investīciju plūsmu reģionam.

EVPA ir izveidota, lai stiprinātu Eiropas Savienības un Vidusjūras valstu partnerības parlamentāro dimensiju, kā arī veicinātu dialogu un savstarpējo sapratni starp dažādām kultūrām, tautībām un civilizācijām. Asamblejas mērķis ir izbeigt vardarbību, nodrošināt mieru, drošību un stabilitāti reģionā, kā arī īstenot nepieciešamās politiskās, sociālās un ekonomiskās reformas un apkarot terorismu, fundamentālismu un organizēto noziedzību.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!