• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jūrmalas pilsētas domes 2008. gada 17. janvāra saistošie noteikumi Nr. 1 "Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2006.gada 21.decembra saistošajos noteikumos Nr.34 "Kārtība, kādā ģimene vai atsevišķi dzīvojoša persona atzīstama par maznodrošinātu Jūrmalas pilsētā"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2008., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169945

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūrmalas pilsētas domes lēmums Nr.2

Par grozījumiem Jūrmalas pilsētas domes 2006.gada 15.jūnija lēmumā Nr.541 "Par pašvaldības aģentūras "Jūrmalas sociālās aprūpes centrs" publiskajiem pakalpojumiem"

Vēl šajā numurā

29.01.2008., Nr. 15

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Jūrmalas pilsētas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 1

Pieņemts: 17.01.2008.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jūrmalas pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.1

Jūrmalā 2008.gada 17.janvārī (prot. Nr.1, 12.p.)

Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2006.gada 21.decembra saistošajos noteikumos Nr.34 “Kārtība, kādā ģimene vai atsevišķi dzīvojoša persona atzīstama par maznodrošinātu Jūrmalas pilsētā”

 

Veikt šādus grozījumus Jūrmalas pilsētas domes 2006.gada 21.decembra saistošajos noteikumos Nr.34 “Kārtība, kādā ģimene vai atsevišķi dzīvojoša persona atzīstama par maznodrošinātu Jūrmalas pilsētā”:

1. Preambulu izteikt šādā redakcijā:

“Izdoti saskaņā ar Latvijas Republikas likumu “Par pašvaldībām” 15.panta 1.daļas 7. un 9.punktu, Latvijas Republikas likuma “Par pašvaldību palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā” 14.panta sesto daļu”.

2. Izteikt 3.1.apakšpunktu šādā redakcijā:

“3.1. Ģimene (persona) atzīstama par maznodrošinātu, ja tās ienākumi uz katru ģimenes locekli (vai personas ienākumi) pēdējo trīs mēnešu laikā nepārsniedz Ls 125 un, ja:”

3. Izteikt 3.1.8.apakšpunktu šādā redakcijā:

“3.1.8. uz personām, kuras saskaņā ar Civillikumu ir palīdzības pieprasītāja vai kopā ar pieprasītāju dzīvojošo personu likumīgie apgādnieki, bet nedzīvo kopā ar palīdzības pieprasītāju, ir attiecināms vismaz viens no šādiem nosacījumiem:

3.1.8.1. apgādniekam nav citu ienākumu, izņemot valsts pabalstus un pensijas;

3.1.8.2. apgādnieka ienākumi pēdējo triju mēnešu laikā nepārsniedz valstī noteikto minimālās darba algas apmēru uz katru apgādnieka ģimenes locekli;

3.1.8.3. ja ārpus Latvijas Republikas dzīvojošā apgādnieka vienīgais ienākums ir Latvijas Republikas vai attiecīgās valsts pensija vai pabalsti, vai apgādnieks ārzemēs mācās vai studē.”

4. Izteikt 4.1.apakšpunktu šādā redakcijā:

“4.1. Labklājības pārvalde divu nedēļu laikā pēc šo noteikumu 2.nodaļā minēto ziņu saņemšanas un to pārbaudes paziņo palīdzības pieprasītājam lēmumu par maznodrošinātas ģimenes (personas) statusa piešķiršanu.”

5. Izteikt 4.5.apakšpunktu šādā redakcijā:

“4.5. Ja pieņemts lēmums par atteikumu piešķirt maznodrošinātas ģimenes (personas) statusu, palīdzības pieprasītājs rakstveidā tiek informēts par lēmuma pieņemšanu un lēmuma apstrīdēšanas un pārsūdzības kārtību.”

6. Papildināt ar 4.6.apakšpunktu šādā redakcijā:

“4.6. Ja persona (ģimene) objektīvu apstākļu dēļ nevar pamatot 2.1.apakšpunktā noteiktā kārtībā sniegtās ziņas, tad lēmumu par maznodrošinātas personas (ģimenes) statusa piešķiršanu pieņem Jūrmalas pilsētas domes Sociālās palīdzības komisija, pamatojoties uz personas iesniegtajiem dokumentiem Labklājības pārvaldē šajos noteikumos minētajā kārtībā.”

7. Izteikt 5.1.apakšpunktu šādā redakcijā:

“5.1. Labklājības pārvaldes un Jūrmalas pilsētas domes sociālās palīdzības komisijas lēmumu par maznodrošinātas ģimenes (personas) statusa piešķiršanu vai atteikumu to piešķirt palīdzības pieprasītājs viena mēneša laikā var apstrīdēt pie Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektora, bet Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektora lēmumu var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā likumā noteiktajā kārtībā.”

8. Saistošie noteikumi publicējami laikrakstos “Latvijas Vēstnesis” un “Jūrmalas Ziņas”. Saistošie noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs R.Munkevics

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!