• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 21. janvāra sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.01.2008., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169906

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Baltijas asambleja: Par darba plānu un prioritātēm 2008.gadam

Vēl šajā numurā

29.01.2008., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par Saeimas Prezidija 2008. gada 21. janvāra sēdi

 

1. Sēdē izskatīja trīs saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2008.gada 24.janvāra sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2008.gada 24.janvārī plkst. 17.00.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2008.gada 21.janvāra līdz 27.janvārim.

5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts O.Spurdziņš ievēlēts par Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāju.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte B.Rivža vēlas darboties deputātu grupās sadarbībai ar Gruzijas parlamentu, Lietuvas parlamentu, Polijas parlamentu, Krievijas parlamentu, Slovēnijas parlamentu, Igaunijas parlamentu, Īrijas parlamentu, Vācijas parlamentu, Šveices parlamentu, kā arī sieviešu deputātu grupā sadarbībai ar citu valstu parlamentārietēm.

7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts I.Valers ievēlēts par Juridiskās komisijas apakškomisijas darbam ar Kriminālprocesa likumu priekšsēdētāju.

8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka politisko organizāciju apvienība “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” mainījusi nosaukumu un turpmāk sauksies politiskā organizācija (partija) “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”. Prezidijs nolēma lūgt politisko organizāciju apvienības “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” frakcijas priekšsēdētājam J.Plineram precizēt jautājumu par to, vai mainās arī frakcijas nosaukums. Ja frakcijas nosaukums mainās, ir nepieciešams izdarīt grozījumus frakcijas nolikumā, un par to ir jāinformē arī Saeimas Prezidijs.

9. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Lietuvas Republikas vēstnieka Latvijas Republikā A.Vinkus iesniegumu par Lietuvas grafiķu izstādes organizēšanu Saeimā 2008.gada februārī.

10. Nolēma konceptuāli atbalstīt deputāta B.Cileviča iesniegumu par komandējuma izdevumu apmaksu.

11. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Latvijas Bankas prezidenta I.Rimšēviča iesniegumu par Latvijas Bankas prezidenta vietnieka amata kandidāta izvirzīšanu.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam G.Daudzem, Saeimas sekretāram Dz.Rasnačam, deputātu grupas sadarbībai ar Igaunijas parlamentu priekšsēdētājai I.Druvietei, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ē.Zommerei, Saeimas Kancelejas direktoram M.Steinam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam U.Bambem, Saeimas priekšsēdētāja palīgam I.Putniņam, Protokola nodaļas vadītājas vietniecei Z.Rukmanei, Saeimas autobāzes automašīnu vadītājiem A.Markevičam un M.Trencim uz Igauniju no 2008.gada 28.janvāra līdz 30.janvārim;

2) Tautsaimniecības komisijas loceklim A.Kāpostam uz Briseli (Beļģija) no 2008.gada 28.janvāra līdz 30.janvārim;

3) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam A.Bērziņam un komisijas vecākajai konsultantei A.Ābolai uz Skopji (Maķedonija) no 2008.gada 17.februāra līdz 19.februārim.

 

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!