• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par darba grupu Aizsargjoslu likuma alternatīvo grozījumu izstrādei. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.01.2008., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169769

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ekonomikas ministra tikšanos ar deputātiem

Vēl šajā numurā

25.01.2008., Nr. 14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par darba grupu Aizsargjoslu likuma alternatīvo grozījumu izstrādei

 

22.janvārī Saeimas Agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputāti nolēma sagatavot alternatīvus grozījumus Aizsargjoslu likumā, kā arī izveidot darba grupu šā jautājuma tālākai risināšanai.

Izstrādājot likumprojektu, jāņem vērā gan atšķirīgie viedokļi dažādu institūciju starpā, gan jāsabalansē vides nosacījumi ar ekonomiskajiem rādītājiem, savu viedokli pauda komisijas priekšsēdētāja Anna Seile. Viņa arī uzskata, ka izstrādātajiem ierobežojumiem jālīdzsvaro ostu ekonomiskās attīstības vajadzības un vides aizsardzības un kultūras objektu aizsardzības prasības.

Komisijas deputāti nolēma jau 22.janvārī sasaukt darba grupas sēdi. Darba grupā piedalīsies Tautsaimniecības komisijas, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas, Satiksmes ministrijas, Tieslietu ministrijas, Vides ministrijas, Latvijas Pašvaldību savienības, Rīgas domes un Latvijas Ostu asociācijas pārstāvji.

 

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!