• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.01.2008., Nr. 9 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169359

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

17.01.2008., Nr. 9

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Paziņojums par teritorijas Mangaļsalā detālplānojuma atkārtotu sabiedriskās apspriešanas pirmo posmu

Pamatojoties uz Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta 20.12.2007. vēstuli nr.4-DA-07-8477-nd ir noteikta teritorijas Mangaļsalā detālplānojuma atkārtota 1.posma sabiedriskā apspriešana.

Detālplānojuma mērķis – precizēt un noteikt teritorijas turpmākās attīstības iespējas.

Atbildīgā amatpersona Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētplānošanas pārvaldes Detālplānu nodaļas vadītājs.

Atkārtots detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas pirmais posms noteikts 2 nedēļas no 18.01.2008. līdz 01.02.2008. Informācija par teritorijas Mangaļsalā detālplānojuma izstrādes uzsākšanu ir pieejama Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Klientu apkalpošanas centrā Amatu ielā 4, Rīgā, Ziemeļu rajona izpilddirekcijā Rūpniecības ielā 21, Rīgā un internetā: http://www.rdpad.lv. Tālrunis uzziņām 67105814; 67609040.

Aptaujas anketas pieprasīt un aizpildītas iesniegt Pilsētas attīstības departamenta Klientu apkalpošanas centrā vai SIA “Metrum”, Vienības gatvē 87, Rīga LV-1004. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus līdz minētajam termiņam sūtīt Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētplānošanas pārvaldei Amatu ielā 4, Rīgā, LV-1050. Saistībā ar detālplānojumu, tiks pieņemti un izskatīti tikai rakstiski iesniegumi un priekšlikumi, kuri iesniegti līdz šī gada 1.februārim.


Paziņojums par Pūres pagasta teritorijas plānojumu

Pūres pagasta padome saskaņā ar LR MK 2004.gada 19.oktobra noteikumiem nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 38.1.punktu paziņo, ka Pūres pagasta padome 28.12.2007. pieņēmusi lēmumu nr.272 “Par Pūres pagasta teritorijas plānojuma un attīstības programmas I redakcijas nodošanu sabiedriskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai”.

Sabiedriskās apspriešanas otrā posma termiņš – 8 nedēļas no paziņojuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Pūres pagasta teritorijas plānojuma un attīstības programmas I redakcijas izstādes vieta Pūres kultūras namā “Vārpās”, Pūres pagastā, Tukuma rajonā, katru darba dienu no plkst.8 līdz 17, pārtraukums no plkst.13 līdz 14 un Pūres bibliotēkā Zemeņu ielā 7, Pūres pagastā, Tukuma rajonā, katru darba dienu no plkst.8 līdz 19, sestdienās no plkst.10 līdz 16.

Sabiedriskās apspriešanas pasākuma norises vieta Nevalstisko organizāciju un interešu kopu centrā “Vinda” Pūres pasta nodaļas ēkā “ATC ēka”, Pūres pagastā, Tukuma rajonā. 13.02.2008. plkst.17.30.

Apmeklētāju pieņemšana un rakstisku priekšlikumu iesniegšana Pūres pagasta padomes telpās pie sekretāres “Vārpas”, Pūres pagastā, Tukuma rajonā katru darba dienu no plkst.8 līdz 13 un no 14 līdz 17. Rakstiskus priekšlikumus iespējams sūtīt arī pa pastu vai e pastu: pure@infonet.lv.


Paziņojums par detālplānojumu

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 61.punktu paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2007.gada 6.decembrī pieņēmusi lēmumu nr.1072 “Par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu zemesgabalam Jūrmalā, Medņu ielā 68”. Detālplānojuma izstrādes vadītāja Ilze Vicepa.

Zemesgabals saskaņā ar Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojumu atrodas daļēji jauktā darījumu, atpūtas un dzīvojamā teritorijā (J) un daļēji “Priežu parka” rajonā ar apbūvi (P).

Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojumu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes būvvaldē Jūrmalā, Edinburgas prospektā 75, 29.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no pulksten 14 līdz 18 pie detālplānojuma izstrādes vadītājas I.Vicepas (tālr. 7754071).

Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Jūrmalas pilsētas domes būvvaldē Edinburgas prospektā 75 katru darba dienu no pulksten 8.30 līdz 17 divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis”. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes būvvaldei, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām — nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.


Paziņojums par detālplānojumu

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 61.punktu paziņo, ka Jūrmalas pilsētas dome 2007.gada 20.decembrī pieņēmusi lēmumu nr.1126 “Par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu zemesgabalam Jūrmalā, Jūrkalnes ielā 37”. Detālplānojuma izstrādes vadītāja R.Ansule.

Zemesgabals saskaņā ar Jūrmalas pilsētas Teritorijas plānojumu daļēji atrodas Mazstāvu dzīvojamā teritorijā (DzM).

Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Jūrmalas Ziņas” un “Latvijas Vēstnesis” Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Edinburgas prospektā 75 katru darba dienu no pulksten 8.30 līdz 17. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldei, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojumu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Jūrmalas pilsētas domes Būvvaldē Jūrmalā, Edinburgas prospektā 75, 18.kabinetā. Apmeklētāju pieņemšana notiek katru pirmdienu no pulksten 14 līdz 17 pie detālplānojuma izstrādes vadītājas.


Paziņojums par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu

Rīgas rajona Inčukalna novada dome saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 2004.gada 19.oktobra noteikumu nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 61.punktu paziņo, ka Rīgas rajona Inčukalna novada dome 2007.gada 21.novembrī pieņēmusi lēmumu nr.13 “Par detālplānojuma projekta izstrādes uzsākšanu zemesgabalam “Asteres”. Detālplānojuma izstrādes vadītājs SIA “Valgund” reģistrācijas nr.40003830555.

Detālplānojuma sabiedriskās apspriedes pirmā posma termiņš – divas nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstos “Rīgas Apriņķa Avīze” un “Latvijas Vēstnesis”.

Rakstiskus ierosinājumus un priekšlikumus var iesniegt Rīgas rajona Inčukalna novada domes būvvaldē Atmodas ielā 4, Inčukalns, Rīgas rajons, pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 8.30 līdz 19 (pārtraukums no pulksten 13 līdz 14) divu nedēļu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā. Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, prasības pieteikums nosūtāms Rīgas rajona Inčukalna novada domes būvvaldei, norādot: fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, personas kodu, pastāvīgās dzīvesvietas adresi; juridiskām personām – nosaukumu, reģistrācijas numuru, juridisko adresi.

Visas ieinteresētās personas var iepazīties ar spēkā esošo Rīgas rajona Inčukalna novada teritorijas plānojumu, kā arī ar jautājumiem un priekšlikumiem par detālplānojumu var vērsties Rīgas rajona Inčukalna novada domes būvvaldē Atmodas ielā 4, Inčukalns, Rīgas rajons, vai sazinoties ar detālplānojuma izstrādes vadītāja pārstāvi Gundaru Lasmani, tālr. 29215481, fakss 67918604, e-pasts: valgund@aol.com.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!