• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.2008., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/169048

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

10.01.2008., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

 

Paziņojums par teritorijas plānošanu

Par Sakas novada Sakas pagasta teritorijas plānojuma un saistošo noteikumu nr. 12 “Sakas novada Sakas pagasta teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi” apstiprināšanu ( 2007.gada 27.decembra sēdes protokols nr. 12, punkts nr. 28)

Pamatojoties uz LR “Teritorijas plānošanas likuma” 7.panta sestās daļas 2.punktu, LR Ministru kabineta 19.10.2004. noteikumu “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 45. un 46.punktu un Sakas novada domes 29.11.2007. lēmumu (sēdes protokols Nr.11, 29§.) “Par Sakas novada Sakas pagasta teritorijas plānojuma galīgo redakciju”,

SAKAS NOVADA DOME NOLEMJ:

1. Apstiprināt Sakas novada Sakas pagasta teritorijas plānojuma galīgo redakciju un tā grafisko daļu un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumus izdot kā Sakas novada domes 27.12.2007. saistošos noteikumus nr.12. “Sakas novada Sakas pagasta teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi”.

2. Divu nedēļu laikā pēc Sakas novada Sakas pagasta teritorijas plānojuma stāšanās spēkā iesniegt zināšanai:

2.1. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā - vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma eksemplāru, pievienojot grafiskās daļas kartes (plānus; digitālā veidā, LKS 92 koordinātu sistēmā);

2.2. Valsts zemes dienestā - normatīvajos aktos par dokumentu izstrādāšanu un noformēšanu noteiktajā kārtībā apliecinātu vietējās pašvaldības teritorijas plānojuma grafiskās daļas un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu kopiju, kā arī grafiskās daļas karti (plānu), kurā attēlota teritorijas plānotā (atļautā) izmantošana un aizsargjoslas (digitālā veidā, vektordatu formā, LKS 92 koordinātu sistēmā);

2.3. Liepājas Reģionālajā vides pārvaldē - grafiskās daļas karti (plānu), kurā attēlota teritorijas plānotā (atļautā) izmantošana un aizsargjoslas (digitālā veidā, vektordatu formā, LKS 92 koordinātu sistēmā).

3. Ne vēlāk kā divas nedēļas pēc lēmuma pieņemšanas publicēt to laikrakstos “Kursas Laiks” un “Latvijas Vēstnesis”, norādot, ka ar apstiprināto vietējās pašvaldības teritorijas plānojumu var iepazīties Sakas novada domē, Dzintaru ielā 73, Pāvilostā, Liepājas rajonā.

Sakas novada domes priekšsēdētājs Uldis Kristapsons

Ar apstiprināto Sakas novada Sakas pagasta teritorijas plānojumu un saistošiem noteikumiem var iepazīties Sakas novada domē Dzintaru ielā 73, Pāvilostā, Sakas novadā, Liepājas raj., tās darba laikā.


Paziņojums par detālplānojuma apspriešanu un saistošo noteikumu izdošanu

Ar Ikšķiles novada domes 2007.gada 19.decembra lēmumu (protokols nr.13, 18.§) “Par detālplānojuma zemes īpašumam “AUGŠNORIŅAS” galīgās redakcijas apstiprināšanu” ir apstiprināts detālplānojums zemes īpašumam “Augšnoriņas” Ogres rajona Ikšķiles novadā un tā grafiskā daļa, teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi izdoti kā pašvaldības saistošie noteikumi nr.47 “Zemes īpašuma “Augšnoriņas” Ogres rajona Ikšķiles novadā detālplānojums” (protokols nr.13, 19.§).

Arhitekts Mārtiņš Bļodons

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!