• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kompensāciju par dīzeļdegvielas noplūdi Daugavā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.01.2008., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/168930

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2008.gada 3.janvāra sanāksmē

Vēl šajā numurā

08.01.2008., Nr. 3

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par kompensāciju par dīzeļdegvielas noplūdi Daugavā

 

Latvija ir saņēmusi kompensāciju no Krievijas uzņēmuma , “Zapad-Transņefteprodukt” par dīzeļdegvielas noplūdes rezultātā nodarītajiem zaudējumiem 318 246 latu apmērā (667 182 ASV dolāru).

Zaudējumi atlīdzināti atbilstoši 2007.gada 21.decembrī noslēgtajam vienošanās protokolam, ar kuru Krievijas privātais unitārais ražošanas uzņēmums “Zapad-Transņefteprodukt” apņēmās brīvprātīgi atlīdzināt Latvijas Republikai nodarītos zaudējumus, kuri radušies sakarā ar 2007.gada 23.martā uzņēmumam piederošā maģistrālā cauruļvada avārijas rezultātā Baltkrievijas teritorijā vidē izplūdušajiem naftas produktiem.

Pārskaitītā naudas summa atbilst precizētajai Latvijai nodarīto zaudējumu un avārijas seku likvidācijas izdevumu kopsummai, kuru Latvija pamatoja ar aprēķiniem, rēķiniem, pavadzīmēm, kvītīm, līgumiem un citiem zaudējumus vai izdevumus apstiprinošiem dokumentiem atbilstoši uzņēmuma prasībai iesniegt visus izdevumus apstiprinošus dokumentus.

Līdz ar to strīds par Latvijas pusei nodarītajiem zaudējumiem un to kompensāciju ir atrisināts mierīgā ceļā, panākot brīvprātīgu vienošanos un to izpildot vienā maksājumā un bez vilcināšanās.

Vides ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!