• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2007. gada 20. decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.12.2007., Nr. 208 https://www.vestnesis.lv/ta/id/168606

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2007. gada 20. decembra ārkārtas sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

29.12.2007., Nr. 208

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2007. gada 20. decembra sēdē

 

1. Pieņēma lēmumu par “Saeimas korespondences aprites kārtību”.

2. Pieņēma lēmumu par grozījumiem “Noteikumos par kārtību, kādā Saeimas deputātiem piešķirama un izmaksājama kompensācija par sakaru izdevumiem”.

3. Pieņēma lēmumu par grozījumiem “Noteikumos par kārtību, kādā Saeimas deputāti izmanto Saeimas autobāzes autotransportu”.

4. Pieņēma lēmumu par grozījumiem “Noteikumos par kārtību, kādā Saeimas deputāti un darbinieki izmanto mobilos telefona sakarus”.

5. Pieņēma lēmumu par Saeimas štatu sarakstu 2008.gadam.

6. Apstiprināja komandējumu Saeimas priekšsēdētājam G.Daudzem, Saeimas sekretāram Dz.Rasnačam, deputātu grupas sadarbībai ar Lietuvas parlamentu priekšsēdētājai S.Ķikustei, Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājai Ē.Zommerei, Saeimas Kancelejas direktoram M.Steinam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam U.Bambem, Saeimas priekšsēdētāja palīgam I.Putniņam, Protokola nodaļas vadītājas vietniecei Z.Rukmanei, Saeimas autobāzes automašīnu vadītājiem R.Saulītim un V.Zvirbulim oficiālajā vizītē uz Lietuvu no 2008.gada 11.janvāra līdz 13.janvārim.

7. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas locekļa N.Ušakova un Eiropas lietu komisijas locekļa J.Eglīša komandējumu uz Tbilisi (Gruzija) no 2008.gada 2.janvāra līdz 7.janvārim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!