• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 2007. gada 11. decembra saistošie noteikumi Nr. 101 "Grozījumi Rīgas domes 27.09.2005. saistošajos noteikumos Nr.17 "Rīgas pilsētas pašvaldības nolikums"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.12.2007., Nr. 205 https://www.vestnesis.lv/ta/id/168424

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas domes lēmums Nr.3174

Par Ķīpsalas detālplānojuma, kas apstiprināts kā Rīgas domes 04.09.2001. saistošie noteikumi Nr.8 "Par Ķīpsalas detālplānojuma apstiprināšanu un grozījumiem Rīgas domes 12.12.1995. lēmuma Nr.2819 "Par Rīgas attīstības plāna 1995.-2005.gadam pieņemšanu un Rīgas pilsētas apbūves...VAIRĀK

Vēl šajā numurā

21.12.2007., Nr. 205

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: saistošie noteikumi

Numurs: 101

Pieņemts: 11.12.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas domes saistošie noteikumi Nr.101

Rīgā 2007.gada 11.decembrī (prot. Nr.86, 27.§)

Grozījumi Rīgas domes 27.09.2005. saistošajos noteikumos Nr.17 “Rīgas pilsētas pašvaldības nolikums”

Izdoti saskaņā ar likuma “Par pašvaldībām”  21.panta pirmās daļas 1.punktu un 24.pantu

 

1. Izdarīt Rīgas domes 27.09.2005. sais­tošajos noteikumos Nr.17 “Rīgas pilsētas pašvaldības nolikums” šādus grozījumus:

1.1. izteikt 14.punkta pirmās daļas 2.apakš­punktu šādā redakcijā:

“2) Rīgas domes Ārlietu pārvalde;”;

1.2. ņemot vērā 14.punktā izdarītos grozījumus, atbilstoši labot saistošo noteikumu 2.pielikumu;

1.3. izteikt 21.punkta pirmo daļu šādā redakcijā:

“(1) Pašvaldības iestādēm, Rīgas domes Audita un revīzijas pārvaldei un Centrālajai administrācijai ir vienota sistēma personāla uzskaites, darba samaksas, finanšu vadības un uzskaites, juridiskā atbalsta, informācijas tehnoloģiju atbalsta, klientu apkalpošanas un lietvedības jomā.”;

1.4. svītrot 116.punkta trešo un ceturto daļu;

1.5. izslēgt no saistošo noteikumu 2.pielikuma shēmas Rīgas domes Vides departamenta padotības iestādi – Rīgas ilgtspējīgas attīstības centru “Agenda 21”;

1.6. papildināt saistošo noteikumu 3.pielikuma 3.punktu aiz vārda “nodrošināšana” ar vārdiem “un iedzīvotāju veselīga dzīvesveida veicināšana”;

1.7. izteikt saistošo noteikumu 3.pielikuma 6. un 7.punktu šādā redakcijā:

“6. Teritorijas plānošanas, labiekārtošanas un būvniecības vajadzībām nepieciešamās ģeodēziskās, topogrāfiskās un kartogrāfiskās informācijas izpēte, ieguve, uzturēšana un administrēšana; teritorijas plānojuma, detālplānojuma un zemes ierīcības tehnisko dokumentu projektu izstrāde; aizsargjoslu un ielu sarkano līniju robežu noteikšana un datu bāzes uzturēšana; lēmumu projektu par adresācijas jautājumiem sagatavošana un ar adresēm saistītās informācijas uzturēšana; uzkrātās informācijas apmaiņas ar attiecīgajām valsts un pašvaldības iestādēm nodrošināšana, kā arī tās izsniegšana privātpersonām – SIA “Rīgas ĢeoMetrs”.

7. Pašvaldības dzīvojamā fonda attīstība un atjaunošana; izglītības, kultūras, sporta un sabiedrisko objektu projektēšana, rekonstrukcija un būvniecība; racionāla un lietderīga pašvaldības nekustamā īpašuma pārvaldīšana un apsaimniekošana; administratīvās teritorijas labiekārtošana un sanitārās tīrības uzturēšana (ielu, laukumu un citu publiskai lietošanai paredzēto teritoriju būvniecība, rekonstruēšana un apgaismošana; parku, skvēru un zaļo zonu ierīkošana un uzturēšana) – SIA “Rīgas pilsētbūvnieks”.”

1.8. papildināt saistošo noteikumu 3.pielikumu ar 8., 9., 10., 11. un 12.punktu šādā redakcijā:

“8. Administratīvās teritorijas labiekārtošana (ielu, ceļu un laukumu būvniecība, rekonstruēšana un uzturēšana; ielu, laukumu un citu publiskai lietošanai paredzēto teritoriju apgaismošana; parku, skvēru un zaļo zonu ierīkošana un uzturēšana); priekšlikumu izstrāde saskaņā ar pašvaldības teritorijas plānojumu zemes izmantošanas un apbūves kārtībai Lucavsalas teritorijā – SIA “Lucavsalas attīstība”.

9. Administratīvās teritorijas labiekārtošana (ielu, ceļu un laukumu būvniecība, rekonstruēšana un uzturēšana; ielu, laukumu un citu publiskai lietošanai paredzēto teritoriju apgaismošana; parku, skvēru un zaļo zonu ierīkošana un uzturēšana); dalība valsts nozīmes transporta infrastruktūras uzturēšanā un attīstīšanā – SIA “Trans­porta infrastruktūras attīstība”.

10. Kultūras un tradicionālo kultūras vērtību saglabāšanas sekmēšana, dalība kultūrvēsturisko objektu, kā arī kultūras infrastruktūras uzturēšanā un attīstīšanā; racionāla un lietderīga pašvaldības nekustamā īpašuma pārvaldīšana un apsaimniekošana – Rīgas pašvaldības a/s “Rīgas Centrāltirgus”.

11. Racionāla un lietderīga pašvaldības nekustamā īpašuma pārvaldīšana un apsaim­niekošana – SIA “Rīgas nami”.”

12. Administratīvās teritorijas (meži, mežaparki un meža zemes) labiekārtošana un sanitārās tīrības nodrošināšana; priekšlikumu izstrāde publiskā lietošanā esošo mežu izmantošanas kārtībai – SIA “Rīgas meži”.”

2. Rīgas domes Juridiskā pārvalde ir atbildīga par saistošo noteikumu izpildes novērošanu.

3. Saistošie noteikumi publicējami laikrakstos “Latvijas Vēstnesis” un “5 min” un stājas spēkā nākamajā dienā pēc parakstīšanas.

Rīgas domes priekšsēdētājs J.Birks

Rīgā 2007.gada 13.decembrī

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!