• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstneša" autors ar savu darbu - Latvijas Valdības balvas laureāts. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.1999., Nr. 356/357 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16836

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Nav laika sēdēt un gaidīt, kad nozarē vēl tik daudz darāmā"

Vēl šajā numurā

29.10.1999., Nr. 356/357

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstneša" autors ar savu darbu — Latvijas Valdības balvas laureāts

TREJS.JPG (9584 BYTES)GRAMATA.JPG (15509 BYTES) Ministru kabineta aizvadītās otrdienas, 26. oktobra, sēdē tika piešķirtas un šodien tiek izsludinātas ("LV", 2.lpp.) Ministru kabineta autoritatīvās balvas. Latvijas un pasaules sabiedrības priekšā tiek izcelti četri radoši Latvijas cilvēki. Līdzās rakstniekam Roaldam Dobrovenskim, organiskās ķīmijas zinātniekam Gunāram Duburam un pašvaldības darbiniekam Gunāram Laicānam tiek gratulēts arī ilggadīgs "Latvijas Vēstneša" autors profesors Dr. habil. hist. Rihards Treijs par grāmatu "Latvijas valsts un tās vīri".

Apjomīgā 544 lappušu biezā grāmata par visiem suverēnās Latvijas valstsvīriem vispirms, 1997. un 1998. gadā, pēc redakcijas vienošanās ar zinātnieku, rakstu sēriju veidā tika sagatavota un iespiesta laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Pērn, sagaidot Latvijas valsts proklamēšanas 80. gadadienu, apgāds "Latvijas Vēstnesis" šo pētījumu papildināja ar vēsturiskiem fotoattēliem un pielikumiem par mūsdienu valstsvīriem un politiķiem un izdeva grāmatā "Latvijas valsts un tās vīri". Tāpēc titullapā vēl ir šāda uzrāde: "Latvijas Republikas valdības. Ministri savos darbos. 1918. – 1940. Ar Pirmās Republikas un Otrās Republikas Saeimas un Valdības locekļu sarakstiem pielikumā".

Lai gandarījums ir autoram — jaunajam Ministru kabineta laureātam! Jo gandarījums par augsto vērtējumu ir arī "Latvijas Vēstnesim" — ka padarīts valstij un sabiedrībai derīgs darbs.

"LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!