• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar jauniešiem ar īpašām vajadzībām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.12.2007., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/ta/id/167331

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

04.12.2007., Nr. 194

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar jauniešiem ar īpašām vajadzībām

 

3.decembrī, Starptautiskajā invalīdu dienā, Valsts prezidents Valdis Zatlers un Lilita Zatleres kundze tikās ar Marinu Mižgursku un Rolandu Kostrimu, kuri pārstāvēja Latviju Eiropas speciālās izglītības attīstības aģentūras un Portugāles Republikas rīkotajā jauniešu ar īpašām vajadzībām parlamentārā noklausīšanās pasākumā.

Tikšanās laikā Valsts prezidents uzklausīja jauniešu iespaidus par notikušo forumu, kurā savu viedokli izklāstīja 28 Eiropas valstu jaunieši ar īpašām vajadzībām. Tāpat tikšanās gaitā pārrunātas jauniešu intereses un viedoklis par iekļaujošas izglītības iespējām, kā arī par to, cik svarīgi abiem jauniešiem pastāstīt par Portugālē piedzīvoto citiem jauniešiem ar īpašām vajadzībām un būt tiem par paraugu. Jauniešu sarunā ar Valsts prezidentu un Lilitu Zatleres kundzi piedalījās arī jauniešu pedagogi. Valsts prezidents atzinīgi novērtēja pedagogu darbu, sekmējot iekļaujošo izglītību, jo tas, kā norādīja Valsts prezidents, ir īsākais ceļš, lai veidotu sabiedrību, kurā ikvienam ir iespēja sevi izteikt, tapt uzklausītam un respektētam.

Tikšanās laikā Valsts prezidents un Lilita Zatleres kundze kopā ar jauniešiem un viņu pedagogiem noskatījās videoierakstu par parlamentārās noklausīšanās pasākuma norisi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!