• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.12.2007., Nr. 194 https://www.vestnesis.lv/ta/id/167279

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

04.12.2007., Nr. 194

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

Paziņojums

Informējam, ka EM konkursā par Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu tūrisma nozares attīstības jomā par uzvarētāju tika atzīta biedrība “Rīgas Kongresu birojs”. 2007.gada 23.novembrī ar minēto organizāciju tika noslēgts līdzdarbības līgums, ar mērķi izpildīt pārvaldes uzdevumu un nodrošināt Latvijas dalību un biznesa tūrisma produktu un pakalpojumu popularizēšanu Starptautiskajā konferenču un korporatīvo pasākumu rīkotājkompāniju izstādē, kas notiks no 2007.gada 27.novembra līdz 2007.gadam 29.novembrim Barselonā (Spānija).

Informācijai: “Rīgas Kongresu birojs” ir bezpeļņas biedrība, kura dibināta ar mērķi popularizēt Rīgu un Latviju kā atzītu starptautisku kongresu, darījuma braucienu un ceļojumu galamērķi. Biedrībai un tās darbiniekiem ir starptautiskā pieredze, pārstāvot Latviju un Latvijas tūrisma produktus un pakalpojumus starptautiskajās izstādēs un gadatirgos. Biedrības darbinieki un biedrības biedri – tūrisma un kongresu nozari pārstāvoši uzņēmumi - jau kopš 2002.gadā aktīvi veic Rīgas un Latvijas popularizēšanu starptautiskos gadatirgos un citos mārketinga pasākumos. Biedrībai ir vairāku gadu pieredze vietējo un starptautisko mārketingu aktivitāšu veikšanā tūrisma jomā.

 

Līdzdarbības līgums Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu tūrisma attīstības jomā

Rīgā 2007.gada 23.novembrī

Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija, kuras vārdā saskaņā ar Ministru kabineta 2003.gada 29.aprīļa noteikumiem Nr.238 “Ekonomikas ministrijas nolikums” rīkojas valsts sekretāra vietā – valsts sekretāra vietnieks Anrijs Matīss, turpmāk tekstā  “Pilnvarotājs”, no vienas puses, un biedrība “Rīgas Kongresu birojs”, kas darbojas uz Statūtu pamata, tās pilnvarotās personas izpilddirektores Tamāras Kļaviņas personā, turpmāk tekstā “Pilnvarotā persona”, no otras puses, abi kopā turpmāk tekstā – “Puses”, noslēdz šādu līdzdarbības līgumu (turpmāk – Līgums):

I. Līguma priekšmets

1. Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 40. – 53. pantu un Ministru kabineta 2004.gada 29.jūlija noteikumiem nr.419 “Kārtība kādā tiešās pārvaldes iestādes slēdz līdzdarbības līgumus, un līdzdarbības līgumu publiskošanas kārtība”, nolūkā sasniegt sekojošus mērķus: Latvijas tūrisma produktu attīstība, biznesa tūrisma pakalpojumu konkurētspējas veicināšana, Rīgas un Latvijas kā konferenču un korporatīvo pasākumu galamērķa atpazīstamības sekmēšana, Pilnvarotājs pilnvaro Pilnvaroto personu piedalīties Starptautiskajā konferenču un korporatīvo pasākumu rīkotājkompāniju izstādē (Exhibition for the Incentive, Business Travel and meeting Industry) 2007. gada 27.-29. novembrī Barselonā (Spānija) (turpmāk – Pasākums).

II. Pilnvarotās personas pienākumi

2. Pilnvarotā persona, lai izpildītu šī Līguma 1.nodaļā minētos mērķus, apņemas piedalīties Pasākumā saskaņā ar Darba uzdevumu (Līguma pielikums Nr.1).

3. Izlietot Pilnvarotāja piešķirto finansējumu tikai šajā Līgumā minētajiem mērķiem un pasākumiem.

4. Pilnvarotā persona šī Līguma ietvaros saņemtos finansējuma līdzekļus izlieto ievērojot “Publiskā iepirkuma likuma” prasības.

5. Iesniegt Pilnvarotājam atskaiti par šī Līguma ietvaros veiktajiem darbiem un piešķirtā finansējuma izlietošanu līdz 2007.gada 7.decembrim.

6. Nekavējoties 3 (trīs) darba dienu laikā atmaksāt piešķirto finansējumu šī Līguma 11.1. apakšpunkta minētajā gadījumā.

7. Nekavējoties informēt Pilnvarotāju par Pilnvarotās personas statusa, rekvizītu, nosaukuma, adreses, tālruņa maiņu.

8. Pilnvarotā persona nozīmē pārstāvi Pušu savstarpējām sarunām šī Līguma izpildes nodrošināšanai.

III. Pilnvarotāja tiesības un pienākumi

9. Pilnvarotājs veic apmaksu saskaņā ar Līgumā noteikto savstarpējo norēķinu kārtību.

10. Pilnvarotājs nozīmē pārstāvi Pušu savstarpējām sarunām šī Līguma izpildes nodrošināšanai.

11.1 Pilnvarotājs ir tiesīgs:

11.1. Pieprasīt atmaksāt piešķirto finansējuma apjomu gadījumā, ja tas netiek izmantots atbilstoši paredzētajiem mērķiem, kā arī, ja Pilnvarotā persona nepilda šajā Līgumā noteiktās saistības;

11.2. Kontrolei par šī Līguma ietvaros piešķirto finanšu līdzekļu izmantošanu jebkurā brīdī  pieprasīt no Pilnvarotās personas attaisnojuma dokumentus, kas reģistrēti grāmatvedības reģistros un citu darījumu dokumentāciju, kas saistīta ar šī Līguma izpildi, kā arī ar tiem iepazīties.

12. Pilnvarotājs pēc Līguma 5. punktā minētās atskaites saņemšanas 5 (piecu) darba dienu laikā veic atskaites izvērtēšanu un kā apliecinājumu Līgumā minētā uzdevuma atbilstošai un kvalitatīvai izpildei, paraksta Darba nodošanas – pieņemšanas aktu.

13. Konstatējot šī Līguma nepienācīgu izpildi, lai sasniegtu šī Līguma 1.nodaļā minētos mērķus, Pilnvarotājs ne vēlāk kā 10 (desmit) darba dienu laikā no konstatācijas brīža rakstveidā iesniedz Pilnvarotajai personai pretenzijas par Līguma nosacījumu neizpildi un Pilnvarotā persona 10 (desmit) darba dienu laikā sniedz paskaidrojumus par attiecīgajām pretenzijām. Ja pilnvarotājs neuzskata paskaidrojumus par pamatotiem, tas 10 (desmit) darba dienu laikā pēc paskaidrojumu saņemšanas brīdina Pilnvaroto personu par Līguma laušanu.

IV. Darba nodošanas – pieņemšanas un samaksas kārtība

14. Kopējais finansējuma apjoms Līguma 1.punktā noteikto mērķu īstenošanai ir LVL 24 998 (divdesmit četri tūkstoši deviņi simti deviņdesmit astoņi lati) saskaņā ar Līguma finanšu izlietojuma tāmi (Līguma pielikums Nr. 2).

15. Pilnvarotājs šī Līguma 14.punktā norādīto Līguma summu Pilnvarotajai personai izmaksā šādā kārtībā:

15.1. avansa maksājumu 70% apmērā LVL 17 498,60 (septiņpadsmit tūkstoši četri simti deviņdesmit astoņi lati un sešdesmit santīmi) Pilnvarotājs samaksā 5 (piecu)  bankas darba dienu laikā pēc Līguma abpusējas parakstīšanas un no Pilnvarotās personas faktūrrēķina saņemšanas;

15.2 atlikušos 30% LVL 7499,40 (septiņi tūkstoši četri simti deviņdesmit deviņi lati un četrdesmit santīmi) Pilnvarotājs samaksā 5 (piecu) bankas darba dienu laikā pēc Līguma 5. punktā noteiktās atskaites par konferences norisi, t.sk. finanšu atskaites par līdzekļu izlietojumu saņemšanas, kā arī abpusējas pieņemšanas-nodošanas akta parakstīšanas un faktūrrēķina saņemšanas no Pilnvarotās personas.

16. Maksājumi tiek veikti ar pārskaitījumu uz Pilnvarotās personas norēķinu kontu bankā. Par maksājumu izdarīšanas dienu tiek uzskatīta diena, kurā veikts maksājuma uzdevums bankā.

17. Katra no pusēm sedz savus izdevumus par bankas pakalpojumiem, kas saistīti ar naudas pārskaitījumiem.

VI. Pušu atbildība

18. Puses ir atbildīgas par šī Līguma nosacījumu neizpildi vai nepienācīgu izpildi un zaudējumiem, kuri radušies kādai no pusēm bezdarbības rezultātā.

19.  Puses tiek atbrīvotas no atbildības par Līguma nepildīšanu, ja tā rodas nepārvaramas varas rezultātā pēc Līguma noslēgšanas un ja viena puse par šādu apstākļu iestāšanos ir informējusi otru pusi 5 (piecu) darba dienu laikā no šādu apstākļu rašanās dienas. Šādā gadījumā Līgumā noteiktais izpildes un samaksas termiņš tiek attiecīgi pagarināts par tādu laika periodu, par kādu nepārvaramās varas apstākļi ir aizkavējuši Līguma izpildi, bet ne ilgāk par 30 (trīsdesmit) kalendārajām dienām.

20. Ar nepārvaramas varas apstākļiem jāsaprot dabas stihijas (plūdi, vētras postījumi), katastrofas, streiki, karadarbība vai manevri, pilnvaroto institūciju izdotie normatīvie akti, kā arī citi tamlīdzīgi apstākļi, kuri pēc vispārpieņemtiem standartiem tiek klasificēti kā nepārvaramas varas apstākļi un kuru dēļ Līguma nosacījumu izpilde nav iespējama un ko Pusēm nebija iespējas ne paredzēt, ne novērst.

21. Gadījumā, ja nepārvaramas varas apstākļi turpinās ilgāk nekā 30 (trīsdesmit) kalendārās dienas, Puses ir tiesīgas izbeigt Līgumu, par to rakstiski brīdinot viena otru 5 (piecu) darba dienas iepriekš.

VII. Līguma darbības termiņš, līguma grozīšana un izbeigšana

22. Šis Līgums ir spēkā no abu līdzēju pušu parakstīšanas brīža un ir spēkā līdz brīdim, kad Pilnvarotājs apstiprina Pilnvarotās personas iesniegto Līguma 5.punktā minēto gala atskaiti par šī Līguma ietvaros paveiktajiem darbiem un finanšu izlietojumu par visu līguma spēkā esamības laiku, kā arī abpusēji tiek parakstīts darba pieņemšanas – nodošanas akts.

23. Līgumu iespējams grozīt tikai pusēm par to vienojoties rakstveidā.

24. Pusēm savstarpēji rakstveidā vienojoties, Līgums var tikt izbeigts pirms tā darbības termiņa beigām.

25. Katra no pusēm ir tiesīga izbeigt Līgumu, brīdinot otru pusi vismaz 30 (trīsdesmit) kalendārās dienas iepriekš, ja netiek pildītas Līgumā noteiktās saistības.

VIII. Citi nosacījumi

26. Visas izmaiņas šajā Līgumā un tā papildinājumi, Pilnvarotājam un Pilnvarotajai personai, savstarpēji vienojoties, tiek fiksēti, parakstot papildu vienošanos, kura kļūst par šī Līguma neatņemamu sastāvdaļu.

27. Pilnvarotā persona ir tiesīga šajā Līgumā minētās tiesības un pienākums pārpilnvarot trešajām personām – apakšuzņēmējiem, to iepriekš saskaņojot ar Pilnvarotāju.

28. Domstarpības starp Pilnvarotāju un Pilnvaroto personu risināmas pārrunu ceļā, bet, ja vienošanās nav panākta, tad normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

29. Līgums sastādīts latviešu valodā uz 10 (desmit) lapām 2 (divos) eksemplāros pa vienam eksemplāram katrai pusei. Abiem eksemplāriem ir vienāds juridiskais spēks.

IX. Pušu rekvizīti un paraksti

Pilnvarotājs:

Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietā – valsts sekretāra vietnieks Anrijs Matīss

LR Ekonomikas ministrija

Brīvības iela 55, Rīga, LV-1519.

Reģ.Nr. 90000086008

Banka: Valsts kase TRELLV22

Konts LV56TREL2120010990000

(paraksts)

z.v.

Pilnvarotā persona:

Biedrības “Rīgas kongresu birojs” izpilddirektore Tamāra Kļaviņa

Biedrība “Rīgas kongresu birojs”

K.Barona iela 13/15 – 40

Reģ.nr.: 40008090604

Banka: Hansabanka

IBAN:LV73HABA0551011735606

(paraksts)

z.v.

 

Pielikums Nr. 1 23.11.2007. līdzdarbības līgumam

Darba uzdevums

Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu tūrisma attīstības jomā

Pārvaldes uzdevums – pārstāvēt Latviju, sniegt informāciju un veikt popularizēšanu Latvijas biznesa tūrisma produktiem un pakalpojumiem Pasākumā, kas notiks 2007. gada 27.-29. novembrī Barselonā.

Pārvaldes uzdevuma mērķis – veicināt Rīgas un Latvijas kā konferenču un korporatīvo pasākumu galamērķa atpazīstamību, dibināt kontaktus ar Pasākuma rīkotājiem un dalībniekiem, prezentēt informāciju par tūrisma produktu un pakalpojumu iespējām Latvijā.

Pārvaldes uzdevuma veikšanai izvirzītās prasības:

1. Izdales materiāli, kurus paredzēts prezentēt Latvijas informatīvajā stendā, kā arī izplatīt Pasākuma dalībniekiem – informatīvas brošūras par biznesa tūrisma iespējām Latvijā (ne mazāk kā 1000 eks.), informatīvas brošūras par Latvijas tūrisma objektiem (ne mazāk kā 1000 eks.), informatīvie CD par Rīgu un tūrisma iespējām Rīgā (ne mazāk kā 1000 eks.).

2. Pilnvarotā persona nodrošina informatīvā stenda funkcionēšanu: informatīvā stenda uzstādīšanu, nepieciešamo tehnisko aprīkojumu prezentāciju veikšanai nodrošināšanu (dators, ekrāns, video projektors, mikrofoni, prezentācijas PowerPoint formātā), informatīvā stenda demontāžu.

3. Pilnvarotā persona nodrošina Pasākuma apmeklētāju anketu izstrādi informatīvā stenda un sniegtās informācijas novērtēšanai, anketu izplatīšanu Pasākuma dalībniekiem un rezultātu apkopošanu atskaites formā, kas 1 (vienas) nedēļas laikā pēc pasākuma norises ir jāiesniedz Pilnvarotājam.

4. Pilnvarotā persona 1 (vienas) nedēļas laikā pēc Pasākuma norises iesniedz Pilnvarotājam atskaiti par Pasākuma norisi, iekļaujot arī nodibināto kontaktu skaitu Pasākuma laikā un personu vārdus un uzvārdus, saņemtos novērtējumus. Atskaitē tiek iekļauti arī visi Pasākuma izdales materiāli, kā arī izdevumu detalizētā tāme.

5. Pilnvarotā persona līdz ar līdzdarbības līguma noslēgšanu kļūst par Pasūtītāju likuma “Publisko iepirkumu likums” (Saeimā pieņemts 06.04.2006., spēkā stājās 01.05.2006) izpratnē un piešķirtie finanšu līdzekļi tam ir jāizlieto saskaņā ar likuma “Publisko iepirkumu likums” u.c. normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Pušu rekvizīti un paraksti

Pilnvarotājs:

Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietā – valsts sekretāra vietnieks Anrijs Matīss

LR Ekonomikas ministrija

Brīvības iela 55, Rīga, LV-1519.

Reģ.Nr. 90000086008

Banka: Valsts kase TRELLV22

Konts LV56TREL2120010990000

(paraksts)

z.v.

Pilnvarotā persona:

Biedrības “Rīgas kongresu birojs” izpilddirektore Tamāra Kļaviņa

Biedrība “Rīgas kongresu birojs”

K.Barona iela 13/15 – 40

Reģ.nr.: 40008090604

Banka: Hansabanka

IBAN:LV73HABA0551011735606

(paraksts)

z.v.

 

Pielikums Nr. 2 23.11.2007. līdzdarbības līgumam

Līguma finanšu izlietojuma tāme

Izdevumu nosaukums

Biedrības

„Rīgas kongresu

birojs”

līdzfinansējums

(LVL)

Ekonomikas

ministrijas

līdzdarbības

līgums

(LVL)

Summa

kopā

(LVL)

1. Atalgojumi (t.sk. darba ņēmēja nodokļi)

2184,45

0,00

2184,45

Tamāra Kļaviņa, projekta vadītājs

490,66

0,00

490,66

Brigita Stroda, Tehniskais koordinators

460,81

0,00

460,81

Richard Baerug, Mārketinga koordinators

460,81

0,00

460,81

Igors Klapenkovs, Mārketinga koordinators

460,81

0,00

460,81

Imants Breidaks, Asistents

311,36

0,00

311,36

2. Darba devēja sociālais nodoklis

526,24

0,00

526,24

3. Komandējumu izdevumi (ārvalstu lektoru izmitināšana, ēdināšana)

1992,00

0,00

1992,00

Komandējuma izdevumi stenda darbiniekiem

Viesnīca stenda darbiniekiem 3 personas x 4 naktis

852,00

0,00

852,00

Aviobiļetes 3 personas, Rīga - Barselona - Rīga

645,00

0,00

645,00

Dienas nauda 3 personas x 5 naktis

495,00

0,00

495,00

4. Darba izpildei nepieciešamo apakšlīgumu izmaksas pa izmaksu veidiem:

5860,72

21569,00

27429,72

Stenda platības noma un funkcionēšanas nodrošināšana “Fira de Barcelona” Barselonā, Spānijā

0,00

18301,00

18301,00

Stenda tehnisko komunikāciju nodrošināšana (elektrības pieslēgums, savienojumi, u.tml.)

0,00

1159,60

1159,60

Stenda obligātā civiltiesiskā apdrošināšana

0,00

527,10

527,10

Kontaktbiržas organizēšana gadatirgus ietvaros

0,00

1581,30

1581,30

Muzikāls uzvedums mārketinga aktivitāšu ietvaros

3078,00

0,00

3078,00

Stenda montāža, uzturēšana un demontāža

2782,72

0,00

2782,72

5. Pārējie izdevumi:

5594,45

3429,00

9023,45

Administratīvie izdevumi (sakaru, pasta, u.c. admin. Izdevumi)

200,00

0,00

200,00

Pacēlāja īre stenda uzstādīšanai un nojaukšanai

253,01

0,00

253,01

Informatīvo materiālu gadatirgus kopiju izgatavošana

Informatīvā CD par Rīgu: matricu iegāde un apdrukāšana

1000,00

1000,00

2000,00

Profesionālā konferenču tūrisma brošūra Rīga (98 lp.): tipogrāfiskā drukāšana

2429,00

2429,00

4858,00

Reprezentācijas izdevumi

Stenda dalībnieku logo-lentas

76,94

0,00

76,94

Jūgenda šokolādes

747,00

0,00

747,00

Suvenīri “Rīga”

744,00

0,00

744,00

“Rīgas melnais balzams” dāvaniņas

144,50

0,00

144,50

6. Izdevumi kopā: ( 1+2+3+4+5)

16157,86

24998,00

41155,86

Kopā (LVL)

16157,86

24998,00

41155,86

 

Pušu rekvizīti un paraksti

Pilnvarotājs:

Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietā – valsts sekretāra vietnieks Anrijs Matīss

LR Ekonomikas ministrija

Brīvības iela 55, Rīga, LV-1519.

Reģ.Nr. 90000086008

Banka: Valsts kase TRELLV22

Konts LV56TREL2120010990000

(paraksts)

z.v.

Pilnvarotā persona:

Biedrības “Rīgas kongresu birojs” izpilddirektore Tamāra Kļaviņa

Biedrība “Rīgas kongresu birojs”

K.Barona iela 13/15 – 40

Reģ.nr.: 40008090604

Banka: Hansabanka

IBAN:LV73HABA0551011735606

(paraksts)

z.v.

 

 

Paziņojums par Alekseja Slovcova nodokļu parādu

Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes Muitas pārvaldes 2007. gada 11. oktobra lēmumu par nodokļu revīzijas (audita) rezultātiem nr.20 - 7/359, ALEKSEJAM SLOVCOVAM (pers.kods 0901XX-XXXXX) ir uzlikts par pienākumu iemaksāt Valsts kases budžeta ieņēmumu kontos aprēķināto nodokļu parādu LVL 1429,62 sadalījumā pa šādiem ieņēmumu kontiem:

Muitas parāda maksājumu un citu normatīvajos aktos paredzēto maksājumu rezultātā radušies maksājumi un soda nauda

Summa (LVL)

Ieņēmumu konta nr.

Saņēmējs

Saņēmēja iestāde

BIC kods

Akcīzes nodoklis pārējiem alkoholiskajiem dzērieniem

583,16

LV83TREL1060000531900

Valsts kase, reģ.nr. 90000050138

Valsts kase

TRELLV22

Nokavējuma nauda par akcīzes nodokli pārējiem alkoholiskajiem dzērieniem

263,30

LV83TREL1060000531900

Soda nauda

583,16

LV25TREL1060131022000

KOPĀ:

1429,62

X

X

X

X

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 32.panta astoto daļu, aprēķināto nodokļu summu jāsamaksā Valsts kases vienotajā kontā 30 dienu laikā no paziņošanas datuma.

Saskaņā ar likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 22.panta pirmās daļas 1.punktu un likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu, šo lēmumu Aleksejam Slovcovam (pers.kods 0901XX-XXXXX) ir tiesības 30 dienu laikā rakstveidā apstrīdēt VID Latgales reģionālās iestādes direktorei. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, LV-5401.

 

 

Paziņojums par Vladimira Nazarenko nodokļu parādu

Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes Muitas pārvaldes 2007.gada 12.oktobra lēmumu par nodokļu revīzijas (audita) rezultātiem nr.20 – 7/363, VLADIMIRAM NAZARENKO (pers.kods 0408XX-XXXXX) ir uzlikts par pienākumu iemaksāt Valsts kases budžeta ieņēmumu kontos aprēķināto nodokļu parādu LVL 1159,46 sadalījumā pa šādiem ieņēmumu kontiem:

Muitas parāda maksājumu un citu normatīvajos aktos paredzēto maksājumu rezultātā radušies maksājumi un soda nauda

Summa (LVL)

Ieņēmumu konta nr.

Saņēmējs

Saņēmēja iestāde

BIC kods

Akcīzes nodoklis cigaretēm

649,19

LV47TREL1060000534100

Valsts kase, reģ.nr. 90000050138

Valsts kase

TRELLV22

Nokavējuma nauda par akcīzes nodokli cigaretēm

185,67

LV47TREL1060000534100

Soda nauda

324,60

LV25TREL1060131022000

KOPĀ:

1159,46

X

X

X

X

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 32.panta astoto daļu, aprēķināto nodokļu summu jāsamaksā Valsts kases vienotajā kontā 30 dienu laikā no paziņošanas datuma.

Saskaņā ar likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 22.panta pirmās daļas 1.punktu un likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu, šo lēmumu Vladimiram Nazarenko (pers.kods 0408XX-XXXXX) ir tiesības 30 dienu laikā rakstveidā apstrīdēt VID Latgales reģionālās iestādes direktorei. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, LV - 5401.

 

Paziņojums par Aleksandra Frolova nodokļu parādu

Saskaņa ar Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālas iestādes Muitas pārvaldes 2007.gada 10.oktobra lēmumu par nodokļu revīzijas (audita) rezultātiem Nr.20 - 7/353, ALEKSANDRAM FROLOVAM (pers.kods 1705XX-XXXXX) ir uzlikts par pienākumu iemaksāt Valsts kases budžeta ieņēmumu kontos aprēķināto nodokļu parādu LVL 1577 sadalījumā pa šādiem ieņēmumu kontiem:

Muitas parada maksājumu un citu normatīvajos aktos paredzēto maksājumu rezultātā radušies maksājumi un soda nauda

Summa (LVL)

Ieņēmumu konta nr.

Saņēmējs

Saņēmēja iestāde

BIC kods

Akcīzes nodoklis pārējiem alkoholiskajiem dzērieniem

820,07

LV83TREL1060000531900

Valsts kase, reģ.nr. 90000050138

Valsts kase

TRELLV22

Nokavējuma nauda par akcīzes nodokli pārējiem alkoholiskajiem dzērieniem

346,8

Soda nauda

410,04

LV25TREL1 0601 3 1022000

KOPA:

1577

X

X

X

Saskaņa ar LR likuma “Par nodokļiem un nodevām” 32.panta astoto daļu, aprēķināto nodokļu summu jāsamaksā Valsts kases vienotajā kontā 30 dienu laikā no paziņošanas datuma.

Saskaņā ar LR likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 22.panta pirmās daļas 1.punktu un LR likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu, šo lēmumu Aleksandram Frolovam (pers.kods 1705XX-XXXXX) ir tiesības 30 dienu laikā rakstveidā apstrīdēt VID Latgales reģionālās iestādes direktorei. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, LV-5401.

 

Paziņojums par Tāļa Zālīša nodokļu parādu

Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta Latgales reģionālās iestādes Muitas pārvaldes 2007.gada 12.oktobra lēmumu par nodokļu revīzijas (audita) rezultātiem nr.20 – 7/362, TĀLIM ZĀLĪTIM (pers.kods 0204XX-XXXXX) ir uzlikts par pienākumu iemaksāt Valsts kases budžeta ieņēmumu kontos aprēķināto nodokļu parādu LVL 461,74 sadalīto pa šādiem ieņēmumu kontiem:

Muitas parāda maksājumu un citu normatīvajos aktos paredzēto maksājumu rezultātā radušies maksājumi un soda nauda

Summa (LVL)

Ieņēmumu konta nr.

Saņēmējs

Saņēmēja iestāde

BIC kods

Akcīzes nodoklis cigaretēm

250,20

LV47TREL1060000534100

Valsts kase, reģ.nr. 90000050138

Valsts kase

TRELLV22

Nokavējuma nauda par akcīzes nodokli cigaretēm

86,44

LV47TREL1060000534100

Soda nauda

125,10

LV25TREL1060131022000

KOPĀ:

461,74

X

X

X

X

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 32.panta astoto daļu, aprēķināto nodokļu summu jāsamaksā Valsts kases vienotajā kontā 30 dienu laikā no paziņošanas datuma.

Saskaņā ar likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 22.panta pirmās daļas 1.punktu un likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu, šo lēmumu Tālim Zālītim (pers.kods020457 - 11834) ir tiesības 30 dienu laikā rakstveidā apstrīdēt VID Latgales reģionālās iestādes direktorei. Iesniegums par lēmuma apstrīdēšanu iesniedzams Rīgas ielā 4/6, Daugavpilī, LV - 5401.

 

Paziņojums

Es, Ļubova Belova, dzim.19.04.1960., informēju, ka Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesas lietvedībā atrodas civillieta nr. 94/07 Ļubovas Belovas prasībā pret IVANU BELOVU, ALEKSEJU DURANDINU, JURI VANAGU, ĻEVU VORONOVU, par SIA “BELKOM”, vien. reģ.nr.40103033989, pamatkapitāla daļu (25 gab.) pirkuma līgumu atzīšanu par spēkā neesošiem un īpašuma tiesību atzīšanu uz 25 gab. pamatkapitāla daļām ĻUBOVAI BELOVAI.

 

Promocijas darbs

2007.gada 13.decembri plkst. 15 Rīgā, Āzenes ielā 14/24, 271.telpā, RTU ķīmijas inženierzinātņu nozares RTU promocijas padomes P-02 atklātā sēdē EDMUNDS TEIRUMNIEKS aizstāvēs promocijas darbu inženierzinātņu doktora zinātniskā grāda iegūšanai par tēmu - “Cieto sadzīves atkritumu poligonu infiltrātu pētījumi un attīrīšanas tehnoloģija pilnveidošana”.

Oficiālie recenzenti: Dr.habil.chem. F.Avotiņš, Dr.chem. S.Valtere, Dr.sc.ing. E.Kronbergs.

Ar promocijas darbu var iepazīties RTU Zinātniskajā bibliotēkā Ķīpsalas ielā 10, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, kā arī internetā RTU mājas lapā: vvww.rtu.lv/zinatne.

 

Paziņojums

Ķemeru nacionālā parka administrācija veic kustamās mantas - automašīnas MAZ 6303, kokvedējs ar iekrāvēju, atsavināšanu, 2000.izlaiduma gads.

Nosacītā cena - Ls 1400. Apskates vieta - Jūrmalā “Meža mājā”.

Informācija pa tālr. 7730078; 29185479.

 

Paziņojums par pirmpirkuma tiesību izmantošanu

Es, Aleksandrs Giruckis, kā Marijas Giruckas un Ivana Girucka, pilnvarota persona, saskaņā ar 2007.gada 30.jūlija pilnvaru, iereģistrētu reģistrā ar nr.6428, ko apliecinājusi zvērināta notāre O.Bokova Daugavpilī, paziņoju, ka es, kā PĀRDEVĒJS, un SIA “SKAŅA” VALDES LOCEKLE Irina Sokolova, kā PIRCĒJA, 2007.gada 2.augustā noslēdzām pirkuma līgumu, ar kuru domājamās daļas no namīpašuma un zemes, kas atrodas Daugavpilī, Saules ielā 39, kadastra nr.0500 001 3419, tiek pārdotas par Ls 60 000 (sešdesmit tūkstoši latu).

Saskaņā ar Latvijas Civillikuma 1073.pantu un 2062.pantu līdzīpašniekiem divu mēnešu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” pieder pirmpirkuma tiesības.

Ja līdzīpašnieki iepriekš minētā termiņā nepaziņos par pirmpirkuma tiesību izmantošanu, tas tiks uzskatīts kā atteikums no pirmpirkuma tiesībām.

Kontaktpersona: Daugavpils, Saules iela 32. SIA “LĪF REAL ESTATE”, N.Mackeviča tel.26811743.

Zvērināta notāre O.Bokova

 

Paziņojums

Daugavpils reģionālais sabiedrisko pakalpojumu regulators paziņo, ka ar padomes 11.10.2007. lēmumu nr.31 (prot. nr.12, 5.p.) ir pagarināts a/s “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums”, reģistrācijas numurs komercreģistrā 41503002447, juridiskā adrese: 1.Pasažieru ielā 4, Daugavpilī, LV-5403, 2002.gada 18.oktobrī izsniegtās licences nr.90-002 sadzīves atkritumu savākšanai, pārkraušanai un pārvadāšanai darbības laiks līdz 2017.gada 31.decembrim.

 

Paziņojums

Iekšlietu ministrijas valsts aģentūra “Materiālās rezerves” informē par 74.realizācijai nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem un 75.realizācijai, mērķis – pārstrādei (speciāla atļauja), nodotajiem administratīvo pārkāpumu lietās izņemtajiem transportlīdzekļiem. Sīkāka informācija mājaslapā www.matrez.gov.lv.

Piedāvājumi sūtāmi divu darba dienu laikā no sludinājuma publicēšanas (publikācijas dienu neieskaitot). Piedāvājumus sūtīt pa faksu 7112166 vai iesniegt personīgi Rīgā, Piedrujas ielā 5, 2.kabinetā.

 

Paziņojums

31.10.2007. pieņemti Saulkrastu pilsētas ar lauku teritoriju domes saistošie noteikumi:

Nr.17 “Saulkrastu pilsētas ar lauku teritoriju administratīvās teritorijas un tajā esošo nekustamo īpašumu uzturēšanas un saglabāšanas noteikumi”.

Nr.18 “Par sabiedrisko kārtību Saulkrastu pilsētā ar lauku teritoriju”.

Nr.19 “Grozījumi Saulkrastu pilsētas ar lauku teritoriju domes 25.04.2007. saistošajos noteikumos Nr.2 “Saulkrastu pašvaldības apstādījumu (zaļumstādījumu) uzturēšana un aizsardzība””.

Ar pilnu saistošo noteikumu tekstu var iepazīties Saulkrastu pilsētas ar lauku teritoriju domē Raiņa ielā 8, Saulkrastos.

 

Paziņojums

Daugavpils reģionālais sabiedrisko pakalpojumu regulators paziņo, ka ar padomes 31.10.2007. lēmumu nr.35 (prot. nr.13, 4.p.) ir pagarināts PAS “Daugavpils siltumtīkli”, reģistrācijas numurs komercreģistrā 41503002945, juridiskā adrese: 18.Novembra ielā 4, Daugavpilī, LV-5401, 2005.gada 17.maijā atkārtoti izsniegtās licences nr.40.3-004 siltumenerģijas realizācijai darbības laiks līdz 2012.gada 10.novembrim.

 

Paziņojums

Daugavpils reģionālais sabiedrisko pakalpojumu regulators paziņo, ka ar padomes 31.10.2007. lēmumu nr.33 (prot. nr.13, 2.p.) ir pagarināts SIA “Ūdensnesējs”, reģistrācijas numurs komercreģistrā 40103028992, juridiskā adrese: Augstrozes ielā 1c, Rīgā, LV-1026, 2002.gada 18.oktobrī izsniegtās licences nr.41/90-003 ūdens ieguvei un apgādei, notekūdeņu savākšanai un attīrīšanai darbības laiks līdz 2017.gada 31.decembrim.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!