• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.11.2007., Nr. 192 https://www.vestnesis.lv/ta/id/167062

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

29.11.2007., Nr. 192

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

 

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs

izsludina konkursu uz

juriskonsulta ierēdņa amatu uz nenoteiktu laiku

Tiesību piemērošanas nodaļā

Galvenie pienākumi:

- izskatīt un sagatavot rakstveida atbilžu projektus uz saņemtajiem iesniegumiem

- sagatavot galvenā valsts notāra lēmumu projektus

- sagatavot un aktualizēt Uzņēmumu reģistra metodiskos norādījumus par Uzņēmumu reģistra kompetenci regulējošo tiesību normu piemērošanu

- konsultēt Uzņēmumu reģistra nodarbinātos par Uzņēmumu reģistra kompetenci regulējošo tiesību normu piemērošanu

- kārtot nodaļas lietvedību atbilstoši lietvedības noteikumu prasībām

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.pantam

- augstākā juridiskā izglītība

- labas zināšanas tiesību teorijā, administratīvajās un komerctiesībās

- labas iemaņas darbā ar datoru (Word, Excel)

- zināšanas lietvedībā

Mēs piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu draudzīgā komandā

- labus darba apstākļus

- sociālās garantijas

- profesionālās izaugsmes iespējas, apmācības

- garantētu un regulāru atalgojumu

- darba vietu Rīgas centrā

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas. Pieteikuma vēstuli, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt vai nosūtīt pa pastu Uzņēmumu reģistram, adrese: Rīga, Pērses iela 2, pa faksu 7031793 vai e-pastu: darbs@ur.gov.lv. Tālrunis uzziņām 7031737.

 

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Juridiskā departamenta

Valsts iepirkumu un līgumu nodaļas juriskonsulta amatu

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai profesionālā izglītība tiesību zinātņu specialitātē

- normatīvo aktu pārzināšana par valsts iepirkumu veikšanu valsts iestādē

- 1 gada pieredze darbā valsts pārvaldē

- augsta atbildības sajūta un precizitāte

- prasme strādāt ar datoru

- labas svešvalodu zināšanas

Pieteikuma dokumenti (motivēts pieteikums, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) 20 kalendāro dienu laikā no sludinājuma publicēšanas jāiesniedz vai jānosūta Ekonomikas ministrijai Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519, fakss 7280882. Uzziņas pa tālr. 7013183; 7013184.

 

Latvijas Policijas akadēmija izsludina atklātu konkursu

akadēmiskā personāla vēlēšanām uz šiem

akadēmiskajiem amatiem:

Tiesību teorijas un vēstures katedrā: profesors /Tiesību teorija/ (1), docents /Tiesību normu piemērošana valsts pārvaldē, Tiesību normu piemērošanas un tiesību tālākveidošanas problēmas/ (1), lektors /Ārvalstu tiesību vēsture, Tiesību mācību vēsture/ (1), lektors /Juridisko metožu mācība/ (1), lektors /Salīdzinošā jurisprudence/(0,5), lektors /Tiesību normu piemērošanas teorija/ (0,5) Valsts tiesību katedrā: docents /Administratīvās tiesības/ (1), lektors /Konstitucionālās tiesības/ (0,5), lektors /Administratīvās tiesības/ (0,5), asistents /Administratīvās tiesības/ (l)

Policijas tiesību un speciālās taktikas katedrā: profesors /Policijas tiesības, Cilvēktiesības, Policijas iestāžu pārvalde, Ārvalstu policija, Ārvalstu robežsardze, Latvijas policijas vēsture, Policijas administratīvā darbība, Salīdzinošās policijas tiesības, Nacionālās policijas tiesības/ (1), asociētais profesors /Speciālās operācijas, Kārtības policijas iestādes darba organizācija/ (1), asociētais profesors /policijas sadarbība Eiropas Savienība, Ārvalstu policija, Policijas tiesības, Satiksmes tiesības/ (1), docents /Robežkontroles punkta darba organizācija, Ārvalstu robežsardze un kaimiņvalstu valsts robežas statuss un režīms/ (1) Krimināltiesību katedrā: asociētais profesors (1), docents (1), lektors (1) Civiltiesību katedrā: asociētais profesors (1), docents /Intelektuālā īpašuma tiesības, Civiltiesību problēmas, Darījumi ar īpašumiem, Civilprocesuālo tiesību problēmas, Starptautiskās civilprocesuālās problēmas/ (1), docents /Muitas tiesības, Tiesas un tiesu izpildītāji spriedumu izpildes procesā/ (1), asistents /Komerctiesības, Saistību tiesības, Romiešu civiltiesības, Ievads civiltiesībās/ (1)

Svešvalodu katedrā: docents /vācu valoda / (1) docents /angļu valoda/ (0,5),

Informātikas centrā (ar katedras tiesībām): docents (1), lektors (1)

Pretendentiem mēneša laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā Latvijas Policijas akadēmijas Personāla nodaļā (Rīgā, Ezermalas ielā 8, LV-1014, tālr.7800515) jāiesniedz šādi dokumenti: uz docenta, lektora, asistenta amatu: pieteikums konkursam; akadēmisko (profesionālo) izglītību un zinātnisko grādu apliecinošā dokumenta kopijas (iesniedzot dokumentus, jāuzrāda dokumenta oriģināli); Curriculum Vitae; trīs fotokartiņas (3x4cm); pēdējo sešu gadu publikāciju saraksti; piedāvātā studiju kursa(-u) programma(-s) vai studiju kursa(-u) apraksts, dokuments, kas apliecina pedagoģisko izglītību vai 1ZM Augstākās izglītības un zinātnes departamentā reģistrētas pedagoga profesijai nepieciešamās profesionālās tālākizglītības programmas apguvi atbilstoši Ministru kabineta 2000.gada 3.oktobra noteikumu nr.347 “Noteikumi par prasībām pedagogiem nepieciešamajai izglītībai un profesionālajai kvalifikācijai” prasībām.

* Profesionālo studiju programmu profila studiju kursā (ir pamata studiju obligātais kurss, kas noslēdzas ar studiju kursa eksāmenu) docenta amatu var ieņemt arī pretendents ar augstāko izglītību bez zinātniska grāda, ja tam ir pasniedzamajam priekšmetam atbilstošs vismaz 7 gadu praktiskā darba stāžs pēc augstākās izglītības iegūšanas un tas atbilst šādām prasībām: 1) otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība un piektā līmeņa profesionālā kvalifikācija nozarē, kurā iekļauts profesionālās studiju programmas profila studiju kurss; 2) pēc profesionālās augstākās izglītības iegūšanas vismaz 7 gadu darba pieredze pasniedzamajam profilā studiju kursam atbilstoša praktiskajā darbā amatos, kurus jāaizvieto ar piektā līmeņa profesionālās kvalifikācijas speciālistiem; 3) ieteicams profesionālais vai akadēmiskais maģistra grāds atbilstošajā apakšnozarē.

** Profesionālajās studiju programmās lektora amatu var ieņemt arī pretendents ar otri līmeņa profesionālo augstāko izglītību bez maģistra grāda, ja tam ir pasniedzamajam priekšmetam atbilstošs vismaz 5 gadu praktiskā darba stāžs pēc otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības iegūšanas amatos, kas jāaizvieto ar piektā līmeņa profesionālās kvalifikācijas speciālistiem.

*** Profesionālajās studiju programmās asistenta amatu var ieņemt arī pretendents ar otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību bez maģistra grāda, ja tam ir pasniedzamajam priekšmetam atbilstošs vismaz 5 gadu praktiskā darba stāžs pēc pirmā vai otra līmeņa profesionālās augstākās izglītības iegūšanas amatos, kas jāaizvieto ar ceturtā vai piektā līmeņa profesionālās kvalifikācijas speciālistiem.

Pretendentiem uz profesora un asociēta profesora amatu, papildus norādītajam jāiesniedz dokumenti, kas apliecina viņu zinātniskās un pedagoģiskās kvalifikācijas atbilstību Ministru kabineta 2001.gada 4.septembra noteikumu nr.391 “Profesora un asociētā profesora amata pretendenta zinātniskās un pedagoģiskās kvalifikācijas novērtēšanas kārtība” 4.punktā minētajiem kritērijiem. Atbilstoši Augstskolu likuma 33.panta otrās daļas un 34.panta pirmās daļas nosacījumiem profesora un asociētā profesora zinātnisko un pedagoģisko kvalifikāciju novērtē un amatā uz 6 gadiem ievēlē attiecīgās nozares profesoru padome.

 

LR NBS Apvienotais štābs izsludina atklātu konkursu uz vakanto amata vietu

- Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba Grāmatvedības grāmatvedis/-e

(militārais/-ā darbinieks/-ce, 1 vakance)

Pretendentam izvirzītas prasības:

- 1.līmeņa profesionālā augstākā izglītība grāmatveža specialitātē

- labas zināšanas un pieredze MS Windows NT/2000/XP un Excel programmās

- vismaz 2 gadu pieredze attiecīgā amatā

- labas latviešu valodas zināšanas

- augsta atbildības sajūta un darba precizitāte

- spēja strādāt komandā

- labs veselības stāvoklis

Pieteikumu, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” NBS Apvienotā štāba Personālsastāva departamentā Krustabaznīcas ielā 9/11, Rīgā, LV-1006.

 

Austrumlatgales virsmežniecība izsludina atklātu konkursu

uz Gaigalavas mežniecības mežziņa vietnieka ierēdņa amatu

Prasības pretendentiem:

- atbilstība “Valsts civildienesta likuma” 7.panta prasībām

- augstākā mežsaimnieciskā izglītība

- autovadītāja tiesības

Pretendentiem jāiesniedz pieteikums, CV; izglītību apliecinošu dokumentu kopijas.

Dokumenti iesniedzami 20 dienu laikā pēc publikācijas laikrakstā Austrumlatgales virsmežniecībā Rēzeknē, Rēznas ielā 6, LV-4603, tālruni uzziņām 646 25290, 646 20388.

 

Izglītības un zinātnes ministrija

izsludina atklātu konkursu uz Ventspils 20.arodvidusskolas direktora amatu

Prasības pretendentiem/-ēm:

- izglītība atbilstoši Ministru kabineta 2000.gada 3.oktobra noteikumos nr.347 “Noteikumi par prasībām pedagogiem nepieciešamajai izglītībai un profesionālajai kvalifikācijai” noteiktajām prasībām izglītības iestādes vadītājam profesionālās izglītības iestādē

- divu gadu pedagoģiskā darba pieredze

- vismaz 3 gadu darba pieredze vadošā amatā

- zināšanas personāla un finanšu vadībā

- labas svešvalodu zināšanas (vismaz divu svešvalodu zināšana, no kurām viena ir angļu valoda)

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru

Mēs piedāvājam:

- interesantu, radošu un atbildīgu darbu

- iespēju iegūt neatsveramu profesionālo pieredzi

- stabilitāti un sociālās garantijas

- motivējošu atalgojumu

- labus darba apstākļus

Pieteikuma dokumentus (CV, motivētu pieteikumu, rakstiski izstrādātus priekšlikums par Ventspils 20.arodvidusskolas darbības attīstību tuvāko piecu gadu laikā, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, (uzrādot oriģinālu) 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” iesniegt Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļā 409.kabinetā Vaļņu ielā 2, Rīgā, LV-1050. Tālr. uzziņām 7047892, 7047849, 7047879.

 

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz

Ārējo ekonomisko attiecību un tirdzniecības politikas departamenta

Pasaules Tirdzniecības organizācijas nodaļas vecākā referenta amatu

Prasības pretendentam:  

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība ekonomikā, tiesību zinātnēs vai līdzīgā jomā

- teicamas angļu valodas zināšanas (franču valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību)

- zināšanas un izpratne par ES institūcijām un lēmumu pieņemšanas procesiem

- augsta atbildība, labas komunikācijas spējas, precizitāte un analītiskums

- prasme strādāt ar datoru (MS Office)

Veicamie pienākumi:

- sagatavot atzinumus par citu institūciju izstrādātajiem tiesību aktu un citu dokumentu projektiem, nacionālajām pozīcijām un instrukcijām

- nodrošināt Latvijas notificēšanas saistību izpildi Pasaules Tirdzniecības organizācijā;

- izvērtēt un sagatavot koordinētu viedokli par pakalpojumu tirgus pieejamības piedāvājumiem/pieprasījumiem Eiropas Savienības divpusējo un reģionālo tirdzniecības līgumu ar trešajām valstīm ietvaros

- izvērtēt un sniegt atzinumus par Pasaules Tirdzniecības organizācijas kandidātvalstu saistību un to tiesību aktu projektu atbilstību Pasaules Tirdzniecības organizācijas līgumu normām un Latvijas ekonomiskajām interesēm

Pieteikuma dokumenti (motivēts pieteikums, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) 20 kalendāro dienu laikā no sludinājuma publicēšanas jāiesniedz vai jānosūta Ekonomikas ministrijai Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519; fakss 7280882. Uzziņas pa tālr. 7013184.

 

Latvijas Republikas Centrālā statistikas pārvalde

izsludina konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amata vietu –

Makroekonomiskās statistikas departamenta

Resursu un izlietojuma statistikas daļas vadītāja vietnieks

Pamatpienākumi: Statistiskās un ekonomiskās informācijas analīze, makroekonomisko rādītāju aprēķini un šo procesu metodoloģiskā vadība.

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams maģistra grāds) ekonomikā vai līdzīgā jomā

- labas sadarbības un komunikācijas prasmes

- labas angļu valodas zināšanas

- laba datorprasme (MS Windows, MS Office, darbs ar datubāzēm)

- spēja strādāt patstāvīgi un apgūt jaunas zināšanas

- pieredze darbā ar ekonomiskās informācijas analīzi

- vēlama pieredze vadošā amatā

- orientēšanās ekonomiskos procesus regulējošās nacionālās un Eiropas Savienības likumdošanas jautājumos tiks uzskatīta par priekšrocību.

Pretendenta iesniegumu, aptaujas lapas un apliecinājuma veidlapu par atbilstību

Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām var saņemt CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, iepriekš piezvanot pa tālruni 7366851 vai 7366853, kā arī CSP mājaslapā www.csb.lv. Aizpildītās veidlapas iesniegt Personāla daļā kopā ar augstāko izglītību apliecinošu dokumenta kopiju vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), e-pastu (csb@csb.gov.lv), faksu 7830137 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas.

 

Latvijas Republikas Centrālā statistikas pārvalde

izsludina konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amata vietu –

Makroekonomiskās statistikas departamenta

Resursu un izlietojuma statistikas daļas vecākais referents (2 vietas)

Pamatpienākumi: statistiskās un ekonomiskās informācijas analīze un makroekonomisko rādītāju aprēķini.

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība ekonomikā vai līdzīgā jomā

- labas sadarbības un komunikācijas prasmes

- labas angļu valodas zināšanas

- laba datorprasme (MS Windows, MS Office, darbs ar datubāzēm)

- spēja strādāt patstāvīgi un apgūt jaunas zināšanas

- vēlama pieredze ekonomiskās informācijas analīzē

Pretendenta iesniegumu, aptaujas lapas un apliecinājuma veidlapu par atbilstību

Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām var saņemt CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, iepriekš piezvanot pa tālruni 7366851 vai 7366853, kā arī CSP mājaslapā www.csb.lv. Aizpildītās veidlapas iesniegt Personāla daļā kopā ar augstāko izglītību apliecinošu dokumenta kopiju vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), e-pastu (csb@csb.gov.lv), faksu 7830137 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas.

 

LR Ārlietu ministrija informē, ka ir izsludināts konkurss uz nacionālā eksperta

vakanci privātā un publiskā sektora darbinieku rekrutēšanas metodēs

Eiropas Komisijas Eiropas Personāla atlases birojā (2 vakances)

Pretendentiem dzīves aprakstu (CV), motivācijas vēstuli angļu valodā un darba devēja apliecinājumu latviešu valodā, kā arī izglītību apliecinošu dokumentu kopijas sūtīt Ārlietu ministrijas Eiropas Savienības departamenta Eiropas Savienības institucionālo jautājumu un VLĀAP koordinācijas nodaļai Brīvības bulvārī 36, Rīgā, LV-1395, desmit dienu laikā no sludinājuma publicēšanas.

Informācija par nacionālo ekspertu norīkošanu darbā ES institūcijās, izsludināto vakanču darba apraksti un konkursa komisijas nolikumi atrodami Ārlietu ministrijas mājas lapā http://www.mfa.gov.lv/lv/eu/darbs/ieredni/.

 

Valsts probācijas dienests izsludina atkārtotu konkursu

uz vakanto ierēdņu amata vietu uz noteiktu laiku –

Valsts probācijas dienesta Valmieras teritoriālās struktūrvienības

vecākais/-kā referents/-e (1 vakance)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā izglītība (sociālā darbinieka, psihologa, pedagoga vai sociālā pedagoga augstākā izglītība tiks uzskatīta par priekšrocību)

- izpratne par probācijas jautājumiem

- spēja plānot un organizēt darbu, patstāvīgi pieņemt lēmumus

- prasme motivēt probācijas klientu uz sadarbību

- spēja noteikt probācijas klienta problēmas, analizēt tās, rast risinājumu (lai novērstu atkārtotu likumpārkāpumu)

- laba latviešu valodas rakstu kultūra

- labas krievu valodas zināšanas

- vēlama B kategorijas autovadītāja apliecība

- iemaņas darbā ar datoru (MS Office)

- vēlamas zināšanas lietvedības jautājumos

Darba pienākumi:

- nodrošināt informācijas iegūšanu izvērtēšanas ziņojumam un sagatavot tā projektu

- vadīt klienta lietu un noteikt klienta riska faktorus un vajadzības

- veikt nosacīti notiesāto, nosacīti pirms termiņa atbrīvoto un nosacīti atbrīvoto no kriminālatbildības personu uzraudzību (ietver personas kontroli un sociālā atbalsta organizēšanu, lai novērstu atkārtotu likumpārkāpumu)

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī konkursa pretendenta iesniegums un aptaujas anketa (pieejami mājaslapā –www.vcp.gov.lv) jāiesniedz 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Valmieras teritoriālajā struktūrvienībā. Adrese: Meža iela 7, Valmiera, LV-4201. Informācija pa tālruni 64233405 vai 67021181 vai arī Valsts probācijas dienesta mājaslapā – www.probacija.lv.

 

Amatu konkursu rezultāti

Vides ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā 2007.gada 27.novembrī Investīciju departamenta Finanšu vadības nodaļas vecākās referentes ierēdnes amatā iecelta ILZE OPERMANE.

 

Ķemeru nacionālā parka administrācijas direktora vietnieces amatā konkursa kārtībā ar 2007.gada 22.novembri ir iecelta KRISTĪNE VILCIŅA.

 

Valsts speciālās izglītības centrs paziņo, ka konkursa kārtībā Izpētes, analīzes un koordinācijas nodaļas vecākās personāla speciālistes amatā iecelta EVIJA SALMIŅA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!