• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2007. gada 20. novembra noteikumi Nr. 789 "Grozījums Ministru kabineta 2006.gada 5.decembra noteikumos Nr.991 "Kārtība, kādā nosakāma maksa par aeronavigācijas un valsts akciju sabiedrības "Starptautiskā lidosta "Rīga"" pakalpojumiem, un maksas sadales kārtība"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.11.2007., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166990

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.790

Tehnisko palīglīdzekļu noteikumi

Vēl šajā numurā

28.11.2007., Nr. 191

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 789

Pieņemts: 20.11.2007.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.789

Rīgā 2007.gada 20.novembrī (prot. Nr.65 35.§)
Grozījums Ministru kabineta 2006.gada 5.decembra noteikumos Nr.991 "Kārtība, kādā nosakāma maksa par aeronavigācijas un valsts akciju sabiedrības "Starptautiskā lidosta "Rīga"" pakalpojumiem, un maksas sadales kārtība"
Izdoti saskaņā ar likuma "Par aviāciju" 28.panta otro, trešo un ceturto daļu
Izdarīt Ministru kabineta 2006.gada 5.decembra noteikumos Nr.991 "Kārtība, kādā nosakāma maksa par aeronavigācijas un valsts akciju sabiedrības "Starptautiskā lidosta "Rīga"" pakalpojumiem, un maksas sadales kārtība" (Latvijas Vēstnesis, 2006, 201.nr.) grozījumu un papildināt noteikumus ar 6.1, 6.2 un 6.3punktu šādā redakcijā:

"6.1 Ja tiek atklāti un saskaņā ar publicētu lidojumu sarakstu vismaz reizi nedēļā par samaksu tiek veikti lidojumi (turpmāk - regulārie lidojumi) uz lidostu "Rīga" un no tās uz vietām, uz kurām lidojuma atklāšanas laikā vismaz gadu nav veikti regulārie lidojumi, attiecīgais pārvadātājs pirmos divus gadus saņem 40 % atlaidi šo noteikumu 2. un 3.punktā minētajai maksai ar nosacījumu, ka:

6.11. pārvadātājs, kas saņem atlaidi no maksas, jaunajā maršrutā veikto lidojumu skaitu un pārvadāto pasažieru skaitu nedrīkst summēt ar jau esošajos maršrutos veikto lidojumu skaitu un pārvadāto pasažieru skaitu, kā arī jaunajā maršrutā nedrīkst piemērot šo noteikumu 2.4. un 3.5.apakšpunktā minētās atlaides no maksājumiem;

6.12. pārvadātājam pēc diviem gadiem jāspēj segt visas izmaksas, kas saistītas ar lidojumiem maršrutā, par ko pārvadātājs saņem šajā punktā minēto atlaidi no maksas.

6.2 Lidosta "Rīga" un valsts akciju sabiedrība "Latvijas gaisa satiksme" katra gada beigās pārskaita attiecīgajam pārvadātājam šo noteikumu 6.1punktā minētajai atlaidei - 40 % - atbilstošu summu, ja ir ievērotas šo noteikumu 6.1 punktā minētās prasības un regulārie lidojumi nav pārtraukti.

6.3 Ja pārvadātājs otrajā gadā pārtrauc regulāros lidojumus, tas atmaksā lidostai "Rīga" un valsts akciju sabiedrībai "Latvijas gaisa satiksme" šo noteikumu 6.2punktā minēto summu par pirmajā gadā veiktajiem regulārajiem lidojumiem."
Ministru prezidents A.Kalvītis

Satiksmes ministrs A.Šlesers

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!