• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 25. oktobra sēdē (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.10.1999., Nr. 351/352 https://www.vestnesis.lv/ta/id/16676

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.361

Kontrabandas apkarošanas centra nolikums

Vēl šajā numurā

26.10.1999., Nr. 351/352

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 25. oktobra sēdē

Turpinājums no 1.lpp.

Akceptēti grozījumu projekti Ministru kabineta 1998.gada 21.aprīļa noteikumos Nr.144 "Noteikumi par labības tirdzniecību un pārstrādi", Ministru kabineta 1997.gada 21.oktobra noteikumos Nr.356 "Bezpeļņas organizācijas valsts akciju sabiedrības "Labības tirdzniecības aģentūra" statūti", Ministru kabineta 1998.gada 24.februāra noteikumos Nr.69 "Valsts labības rezerves iegādes, uzglabāšanas un izmantošanas kārtība" un Ministru kabineta 1999.gada 25.maija noteikumos Nr.196 "Noteikumi par tirgus intervenci labības tirgū". Grozījumi nepieciešami, lai novērstu pretrunas spēkā esošajos tiesību aktos.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Šaujamieroču un speciālo līdzekļu realizēšanas, iegādāšanās, nēsāšanas un uzskaites kārtība". Tie noteiks kārtību, kādā Valsts policijas iestādes izsniedz, pagarina vai anulē (atņem) šaujamieroču un gāzes pistoļu (revolveru) iegādāšanās, glabāšanas un nēsāšanas atļaujas, reģistrē, pārreģistrē un uzskaita šaujamieročus, atsavina un iznīcina šaujamieročus, munīciju un speciālos līdzekļus, kā arī kārtību, kādā personas iegādājas, reģistrē, realizē, glabā, nēsā, pārvadā un pārnēsā šaujamieročus un speciālos līdzekļus, veic treniņšaušanu ar šaujamieročiem.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Noteikumi par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā". Tie noteiks braukšanas maksas atvieglojumu sabiedriskajā transportā piešķiršanas, izmantošanas un finansēšanas kārtību. Paredzams, ka pašvaldības būs tiesīgas noteikt braukšanas maksas atvieglojumus sabiedriskajā transportā noteikumos neminētām pasažieru kategorijām, kā arī piešķirt lielākus braukšanas maksas atvieglojumus šajos noteikumos minētajām pasažieru kategorijām, ja pašvaldības pilnībā sedz attiecīgos transporta izdevumus. Pašvaldības, vienojoties ar pārvadātājiem, varēs noteikt norēķinu kārtību par braukšanas maksas atvieglojumu kompensēšanu, kas atšķiras no šajos noteikumos noteiktās. Paredzams, ka pārvadātājs pēc savas iniciatīvas varēs noteikt braukšanas maksas atvieglojumus sabiedriskajā transportā atsevišķām pasažieru kategorijām. Noteiktie atvieglojumi netiks iekļauti pārvadājumu pašizmaksā.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Medību likumā. Grozījumu projekts paredz likvidēt speciālo budžetu — Mežsaimniecības attīstības fonds.

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par valsts un pašvaldību zemes īpašumu tiesībām un to nostiprināšanu zemesgrāmatās". Grozījumu projekts paredz atstāt valsts pārvaldes institūciju valdījumā tikai specifiskas meža platības dabas aizsardzības un zinātniskās izpētes funkciju pildīšanai, bet republikas nozīmes pilsētu pašvaldībām nodot valsts mežus to administratīvajās teritorijās.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!