• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Darba vizītē apmeklējot Valku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2007., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166453

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

16.11.2007., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Darba vizītē apmeklējot Valku

 

Valsts prezidents Valdis Zatlers 15.novembrī darba vizītē apmeklēja Valku.

Vizītes laikā Valsts prezidents nolika ziedus pie pieminekļa 1919.gada brīvības cīņās kritušajiem kareivjiem “Senlatviešu karavīrs”, apmeklēja Valkas novadpētniecības muzeju, kurā šajās dienās atklāta izstāde “Sabiedriski politiskās aktivitātes Valkā 1914.–1920.gadā” un tikās ar Valkas mūzikas skolas un Valkas ģimnāzijas audzēkņiem un pedagogiem. Sarunas laikā V.Zatlers uzklausīja jauniešu domas par valstī notiekošajiem politiskajiem un sociālajiem procesiem, izglītības sistēmu, kā arī par skolēnu nākotnes iecerēm. Ar Valkas izglītības darbiniekiem pārrunātas izglītības sistēmas aktualitātes un problēmas administratīvi teritoriālās reformas kontekstā.

Vizītes laikā Valsts prezidents tikās arī ar iedzīvotājiem, kuri V.Zatleram izklāstīja savu redzējumu par ekonomiskajiem un politiskajiem procesiem valsts svētku priekšvakarā. Valsts prezidents tikās arī ar Valkas domes priekšsēdētāju, pilsētas domes deputātiem, Valkas novada pašvaldību vadītājiem un rajona padomes priekšsēdētāju.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!