• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aicinājumu skaidrot jaunatnei vēstures notikumus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.11.2007., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/166278

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas proklamēšanas dienas svinībām pasaulē

Vēl šajā numurā

14.11.2007., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aicinājumu skaidrot jaunatnei vēstures notikumus

 

Apzinoties vēstures zināšanu nozīmi, pirms Lāčplēša dienas, 11.novembra, izglītības un zinātnes ministre Baiba Rivža aicināja ikvienu Latvijas iedzīvotāju, īpaši jauniešus, izzināt savas valsts vēsturi un ar Latvijas tapšanu saistītos notikumus.  

“Aicinu skolēnu vecākus, skolotājus un sabiedrību kopumā skaidrot jaunatnei valsts vēsturē svarīgus notikumus un pieminēt to nozīmi. Tikai zinot šo notikumu būtību un savu pagātni, mēs labāk varam novērtēt to, kas mums ir, un stiprināt ticību nākotnei,” norādīja izglītības un zinātnes ministre.

Ministre Baiba Rivža Lāčplēša dienā aicināja Latvijas skolēnus, studentus un profesionālās izglītības iestāžu audzēkņus pieminēt Latvijas Brīvības cīņu dalībniekus un ikvienu, kurš cīnījies par Latvijas valstiskumu, aizdedzinot svecītes, apmeklējot piemiņas pasākumus.  

“Aicinu ikvienu Latvijas iedzīvotāju būt īsteniem savas zemes patriotiem, lepoties ar savu valsti, strādāt un mācīties tās labā,” uzsvēra ministre.

Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!